Actualitate »

Vrei să slăbești? Iată ce trebuie să incluzi în dietă!

Autor: Alina Corneanu | 10 februarie, 12:50 | 2 comentarii

Consumul frecvent de nuci și de ulei de măsline se numără printre soluțiile care te ajută să pierzi în greutate, chiar mai eficiente ca atunci când renunți la grăsimi, potrivit oamenilor de știință americani.


Articole similare:

Mai mult, nucile, care au un conținut bogat în grăsimi polinesaturate, au grijă de sănătatea inimii și ajută la reducerea nivelului de colesterol „rău“.

De aceea, specialiștii care au participat la cercetare recomandă consumul unei mâini de nuci pe zi. În cadrul studiului, cercetătorii de la Școala de Medicină a Universității din California (SUA) au urmărit starea de sănătate, dar și greuatea în cazul a 245 de femei supraponderale, cu vârsta cuprinsă între 22 și 72 de ani, care au fost alese voluntare la un studiu privind pierderea de kilograme.

După ce au fost împărțite în trei categorii, o parte dintre ele au urmat o dietă cu puțin grăsimi și mulți carbohidrați, cel de-al doilea grup o dietă cu puțini carbohidrați și mai multe grăsimi, în timp ce ultimul grup a consumat mai multe nuci pe parcursul dietei.

După jumătate de an de cercetare, participantele din toate cele trei grupuri au reușit să piardă în greutate, însă cele mai vizibile rezultate au fost obținute voluntarele care au consumat mai multe nuci.

„Interesant este faptul că deși sunt bogate în calorii și în grăsimi, nucile sunt un ajutor excelent când vrem să slăbim. Nu ezitați să consumați câte o mână de nuci atunci când vreți să pierdeți în greutate“, a afirmat Cheryl Rock, profesor la Universitatea din California.

Concluziile cercetării au fost publicate în Jurnalul Medical al Asociației Americane de Cardiologie.   

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Daniel | 10 februarie 2016, 11:53
Cea mai buna oportunitate a anului! Oferim tuturor o posibilitate reala si extrem de avantajoasa de suplimentare a veniturilor, in timpul liber, cu un program foarte flexibil, fara obligatii de niciun fel. Asiguram instruire gratuita, asistenta pe parcursul activitatii si tot ceea ce e necesar pentru ca dumneavoastra sa castigati bani. Solicitati acum informatii la adresa de email: [email protected]
2 Postat de: Saloo | 10 februarie 2016, 18:24
CĂUTĂM COLABORATORI PENTRU POSTARE ANUNŢURI Se lucrează comod de acasă maxim 3 ore pe zi, în funcţie de abilităţi Cerinţe: - necesar calculator - conexiune internet - răbdare - cunoştinţe minime PC - seriozitate - perseverenţă - atenţie la detalii Nu este necesară experienţa. Instruire gratuită oferită sub forma unor lecţii prin mail. Veţi trece mai întâi prin instruire, apoi, dacă doriţi, o să începeţi să lucraţi. Program part-time. Important! Lăsaţi mesajul cu textul " INFO " doar pe e-mail! Acest proiect vizează piaţa americană a cărţilor electronice. Oferim şi solicităm seriozitate! În caz că nu primiţi o lecţie din probleme tehnice vă rog să mă anunţaţi! Răspunsul la informaţiile solicitate o să-l primiţi în maxim 24 de ore. Pentru informaţii trimiteţi textul ,,info’’ pe adresa de email: [email protected]
Adauga un comentariu »