Viata sexuala / Boli venerice »

VIDEO: Simptomele celor mai comune boli cu transmitere sexuală

Autor: E.D. | 05 martie, 14:05 | 4 comentarii | 20030 vizualizari

Bolile cu transmitere sexuală au, în general, simptome asemănătoare, care dacă nu li se acordă atenția cuvenită duc la agravarea afecțiunilor. Pentru a-ți proteja sănătatea, află cum se manifestă cele mai comune afecțiuni sexuale.


Clamidioza

Simptomele acestei afecțiuni se manifestă la jumătate dintre bărbații infectați și la o treime dintre femei, cele mai frecvente fiind senzația de arsură în timpul urinării, urina tulbure, febra, oboseala, pruritul genital și durerile abdominal joase.

Infecția bacteriană cu agentul infecțios Chlamydia poate fi ușor tratată cu antibiotice. Altfel, poate duce la inflamarea pelvisului, ceea ce poate conduce ulterior la infertilitatea la femei.

Herpesul genital

Simptomele acestei afecțiuni apar după 20 de zile de la contactul sexual. Printre cele mai frecvente se numără febra, durerile musculare, ganglionii măriți, cefaleea și usturimile în timpul urinatului.

Persoanele care au fost infectate cu virusul Herpes Simplex 2 nu îl pot elimina complet din organism, însă pot lua medicamente antivirale, care pot grăbi vindecarea leziunilor.

Tricomoniaza

Infecția cu Trichomonas vaginalis afectează atât femeile, cât și bărbații, însă persoanele de sex feminin pot observa mai ușor simptomele specifice acestei afecțiuni.

Printre acestea se numără mirosul neplăcut, iritația și mâncărimile. Netratată, tricomoniaza vă poate face mai susceptibili la HIV.

Gonoreea

Printre cele mai comune simptome ale gonoreei se numără secrețiile vaginale albe, durerile la contactul sexual și usturimea la urinat.

Toate acestea apar, de obicei, după 2 zile până la 3 săptămâni, după expunerea la infecția cu Neisseria gonorrhoeae. Netratată, gonoreea poate duce la complicații destul de grave.

Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Http://www.reduceri50.ro | 21 octombrie 2012, 08:05
Produse teleshopping cu 50% reducere: Kosmodisk, Relax and Tone, Vibratone, Ab Tronic X2, Magic Bullet, Instyler, Go Duster, Bullet Express, Paint Zoom, Celluless, Go Duster (cosmodisk,teleshoping,relax tone,kosmodisc,). Livrare gratuita in 24 de ore oriunde in tara. http://www.reduceri50.ro/ Tel. 0736 041 641
http://reduceri50.blogspot.ro/
2 Postat de: Aventurierotice | 24 octombrie 2012, 11:25
Pentru a te feri de bolile cu transmitere sexuala intotdeauna este bine sa te protejezi.Vrei sa fii protejata si in acelasi timp sa te simti bine? Foloseste prezervativele http://www.aventurierotice.ro/prezervative-cu-spermicid-p-1749.html cu spermicid confectionate din latex natural,in interior avand o substanta care omoara spermatozoizii.
3 Postat de: Balau Valentin | 07 martie 2015, 07:44
Oferte de lucru pentru toti!! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: valentin.balau@yahoo.com
4 Postat de: Amalia | 08 iulie 2015, 10:15
Când luptaţi pentru ceva ce consideraţi important, simţiţi adesea o revărsare fără limite de energie care vă permite să munciţi zi şi noapte, cu foarte puţină odihnă. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email banu.amalia@yahoo.com
Adauga un comentariu »