Stil de viata&dieta / Diete »

VIDEO: Pași simpli pentru o siluetă de invidiat

Autor: E.D. | 12 noiembrie, 11:35 | 1 comentariu | 5392 vizualizari

Pentru a avea o siluetă de invidiat nu trebuie să recurgi la cure de slăbire drastice, întrucât acestea au un efect favorabil doar pe termen scurt. Este suficient să urmezi câțiva pași simpli, dar eficienți.


Dacă ai pus câteva kilograme în urma consumului de alimente bogate în calorii “goale”, ai nevoie de un regim alimentar care să contribuie atât la detoxifierea organismului, cât și la arderea depozitelor de grăsime. Respectarea unor reguli de alimentație te va ajuta să îți recapeți silueta în scurt timp.

Consumă grepfrut în fiecare zi

Cu toate că detoxifierea organismului are loc în mod natural, nu strică să-i dai o mână de ajutor. Poți face acest lucru prin consumul de fructe și legume, care sunt bogate în numeroși antioxidanți necesari pentru buna funcționare a organismului.

Nutriționiștii subliniază că un consum regulat de grepfrut este un bun mod de a ne detoxifia organismul în mod natural deoarece conține enzime metabolice, care pe lângă faptul că ajută la eliminarea toxinelor, contribuie la arderea grăsimilor.

De asemenea, este indicat să se consume și mere, întrucât acestea sunt bogate în fibre solubile care reglează tranzitul intestinul și prelungesc senzația de sațietate pentru o perioadă mai lungă de timp.

Adaugă ghimbir mâncărurilor

Specialiștii afirmă că este de preferat să adăugăm puțin ghimbir în sucuri și mâncăruri pentru a ajuta organismul să digere mai repede alimentele. Rădăcina de ghimbir este bogată în antioxidanți care contribuie la eliminarea completă a toxinelor.

Și varza de Bruxelles are aceleași efecte benefice ca ale ghimbirului, întrucât este bogată în fibre, vitamina C și mulți alți nutrienți importanți.   

Aceste alimente nu doar că asigură o bună funcționare a sistemului digestiv, dar contribuie și la îmbunătățirea aspectului unghiilor și părului. Așadar, ai toate motivele să le incluzi în dieta ta zilnică.

Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Felicia | 12 noiembrie 2014, 15:03
Cele mai noi locuri de munca! Seriozitate maxima! Contract legal si incheiat imediat! Au inceput primele plati! Foarte multi oameni lucreaza deja cu noi! NU e joc piramidal si NU e MLM! Cei care au inceput activitatea sunt foarte multumiti! Lucrati 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 dolari lunar! Va trimitem detalii dupa ce expediati textul "Info" la adresa de email: felice_rus@yahoo.com.
Adauga un comentariu »