Viata sexuala / Sex&dragoste »

VIDEO: Iată ce alimente ,,au grijă" de viața ta sexuală!

Autor: Raluca Lipoveanu | 27 august, 08:30 | 1 comentariu

Știai că alimentația din timpul zilei vă poate influența activitatea sexuală? Anumite alimente vă pot stimula libidoul, pentru a avea o viață sexuală mai bună.


Afrodisiacele cresc apetitul sexual. Deși o parte din alimente au doar efect placebo, unele chiar pot fi eficiente la nivel sexual-fizic. Principalele produse alimentare pe care toată lumea le asociază cu sexul, par a fi căpșunile cu frișcă. Multe din alimentele noastre din viața de zi cu zi nu par a fi asociate cu sexul, însă ele pot crea adevărate transformări în ceea ce privește erotismul și senzualitatea pe durata actului amoros.


Citește și:

Alimentele afrodisiace îmbunătățesc viața sexuală

Provocări erotice care fac sexul inedit


5 alimente afrodisiace

1. Stridiile crude sunt unele dintre cele mai cunoscute și eficiente afrodisiace. Conținutul bogat în zinc ajută la creșterea producției de testosteron și spermă. Nu ezitați să consumați stridii înaintea actului sexual. Pe lângă efectul pe care îl au asupra actului amoros, acestea sunt și foarte gustoase, considerate de întreaga lume delicatese.

2. Deși este un aliment pe care nu l-ați asocia niciodată cu actul sexual, țelina poate face minuni în ceea ce privește viața amoroasă. Această legumă combate starea de astenie sexuală. De asemenea, țelina stimulează apetitul sexual, având un rol important în combaterea dificultăților de erecție sau a ejaculării precoce. Se poate folosi în salate sau se poate consuma sub formă de suc.

3. Ciocolata neagră este considerată un bun afrodisiac dulce. Pentru un efect mai vizibil, consumați ciocolata cu puțin timp înainte de actul sexual.

4. Sparanghelul este de asemenea un aliment pe care nu l-ai asocia cu viața sexuală activă, însă acesta are un conținut bogat de vitamina E, ceea ce ajută la creșterea apetitului sexal.

5. Ginsengul este o plantă care face minuni în ceea ce privește actul sexual, mai ales în cazul persoanelor care depășesc vârsta de 40 de ani. Acesta poate ajuta la combaterea impotenței și ajută organismul femeilor care au intrat la menopauză.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Mircea | 20 august 2015, 20:42
"mai mare ,mai bine" potrivit noilor studii kinsey, marimea medie a penisului este de 6.78 inch ( 17,2 cm) si grosimea medie a penisului este de 4,84 inch ( 12,3 cm).de cate ori auzim in jur intrebarea: conteaza marimea penisului?barbatii spun una femeile alta bineinteles ca da, conteaza! atunci cand baietii sunt obsedati cu masuratori comparatii, iar fetele se grabesc sa intrebe doar „cat de mare o are? cred ca conteaza eu unul am testat exercitiile de pe site ul mareste-penisul. info si am avut rezultate rapid .orice am spune sau am face marimea conteaza chiar daca unele femei nu recunosc public acest aspect;..,;;..,,,
Adauga un comentariu »