Sanatatea ta / Ce te doare »

Uite ce riști dacă mănânci la birou sau în pat! VIDEO

Autor: Ramona Liță | 20 martie, 14:00 | 1 comentariu

Indiferent că îți place să te uiți dimineața la televizor în timp ce îți servești micul dejun sau să lucrezi la laptop pentru birou, dormitorul ar trebui să fie locul în care te relaxezi. În cazul în care ți-au făcut un obicei din a lua masa la pat, oprește-te!


Articole similare:

Firimiturile sunt un adevărat pericol pentru sănătatea ta. Atrag diverse insecte în patul tău de la furnici la muște. Digestia este un proces complex de care ar trebui să ții cont în momentul în care alegi locul unde urmează să iei masa.

Fiecare masă a zilei trebuie să fie ca un ritual, pentru că din alimentație și din odihnă organismul își reface resursele pentru a te susține în toate activitățile tale zilnice.

Indigestie

O masă copioasă servită în pat poate favoriza apariția indigestiei, deoarece atât în timpul cât și după masă este indicat ca poziția corpului să fie pe verticală. Orice poziție orizontală  ajută la formarea refluxului gastric,  iar digestia este cu mult îngreunată.

Balonare

Micul dejun adus la pat, deși pare un gest romantic, pe cât este de drăguș, pe atât este de nociv. Instinctiv după ce l-ai terminat de savurat apare gestul de a ațipi un pic. Acest mic somn de frumusețe favorizează apariția balonării și a obezității. Alimentele consumate depun un efort foarte mare asupra diafragmei și întârzie digestia.

Obezitate

Micile gustări în fața calculatorului sau a televizorului te fac să nu te mai concentrezi asupra cantității pe care o consumi. Nu mai conștientizezi cantitatea de alimente ingerată și ai tendința de a mânca mai mult și mai repede

 

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Iliescu Magda | 20 martie 2017, 11:49
Proiect unic în România! Selectam urgent colaboratori part-time! Asiguram pregatire gratuita! Cerinte: cunostinte minime de utilizare PC, seriozitate, varsta minima 18 ani, lucru 1-2 ore pe zi, program flexibil. Detalii la adresa de e-mail: [email protected]
Adauga un comentariu »