Stil de viata&dieta / Nutritie »

Trucuri care îți taie pofta de mâncare

Autor: Raisa Cristea | 18 februarie, 16:55 | 3 comentarii

Senzația de foame reprezintă o problemă importantă pentru cei care vor să slăbească, pentru că aceasta nu dispare, ci chiar se intensifică în timpul exercițiilor la sala de sport. Iată câteva trucuri pentru a înșela creierul și a-l convinge că nu ne este foame!


Nucile, de ajutor
 
Când își face apariția senzația de foame, cel mai bine este să avem la îndemână un măr și câteva nuci. Este foarte sănătos și poate îndepărta senzația de foame. Mare atenție, însă, la alte tipuri de gustări, pentru că studiile arată, de exemplu, că o pungă de  chipsuri odată deschisă, este consumată în întregime.
 
Și accesoriile te pot face să mănânci mai puțin
 
În cazul participării la o petrecere, este de preferat pentru doamne să aleagă o poșetă de tip clutch, nu o geantă de umăr. Trucul funcționează pentru că, având întotdeauna o mână ocupată, vor mânca mai puțin și mai rar.
 
Dacă mâna cealaltă va fi ocupată cu un pahar de băutură, vor trebui să se gândească de două ori dacă merită să se ridice de pe canapea pentru a ronțăi ceva. Deciziile vor fi mai înțelepte.
 
Cafeaua luptă cu caloriile
 
Să facem din cafea un aliat de nădejde împotriva caloriilor. Această băutură ajută la accelerarea consumului caloric cu 12%, potrivit unui studiu publicat de American Journal of Clinical Nutrition, citat de Agerpres.
 
Cafeaua este un supresor natural al apetitului, care nu îngrașă dacă nu se bea cu mult zahăr sau frișcă. Dacă se bea cu puțin zahăr, sau deloc, cafeaua poate deveni un aliat de mare ajutor.
 
Numără înghițiturile
 
A număra înghițiturile este o tehnică bună, mai ales când nu se poate renunța la capricii. A număra caloriile este o metodă bună pentru a slăbi, dar la fel de importantă este și numărarea înghițiturilor.
 
Potrivit unui studiu realizat de Universitatea Brigham Young, este o metodă care funcționează și care ajută la pierderea a până la un kilogram și jumătate pe lună. Când devenim conștienți de numărul înghițiturilor noastre le putem reduce cu circa 20% sau 30%.
 
Nu trebuie să ne refuzăm un capriciu. Dacă slăbiciunea cuiva este tortul de ciocolată, atunci nu trebuie să și-o refuze, ci să se limiteze la trei înghițituri. Potrivit celebrei dieteticiene Lauren Harris, trei lingurițe luate dintr-o felie de tort vor fi suficiente.
 
Prima înghițitură, spune dieteticiana, ne va împlini așteptările, a doua nu ne va mai părea la fel de bună, în timp ce a treia ne va face să gândim că nici măcar nu merită.
Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Cosmin | 18 februarie 2016, 15:07
-Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata globala.
-Proiectul este lansat de curand si are mari perspective.
-NU este necesara niciun fel de experienta!
-Asiguram suport si logistica in desfasurarea activitatii.
-Lucrati intr-un mediu placut, proactiv.
-Principala atributie este mentinerea unei evidente a ofertelor prospectante si actualizate zilnic.
-Oferim sanse reale de avansare in cariera!
-Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal, cu posibilitatea unor bonusuri substantiale.
-Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere.
-Programul de lucru este flexibil.
-Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor.
-Sunt suficiente studiile medii.
-Cerem cunostinte minime de operare pe internet, de lucru cu fisiere word si pdf si navigare online.
-Solicitati acum mai multe detalii la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Cerinte:
- cunostinte despre utilizarea Internetului
- cunostinte despre Word si Excel
- perseverenta, ambitie si dorinta de a reusi intr-un domeniu nou
- posibilitatea de a lucra minim 3 ore pe zi

Important:
Pentru informatii suplimentare trimiteti "info" la: [email protected]

Oferte:
-oferim instruire gratuita
-contract
-scrisoare de recomandare pentru persoanele interesate de aceasta
-posibilitatea de a lucra de acasa
2 Postat de: Anuta | 18 februarie 2016, 17:00
Editura cauta urgent colaboratori pentru promovarea cartilor electronice, e-books, pe piata mondiala (deja am inceput pe piata Americana). Se asigura training gratuit sub forma unor lectii pe e -mail, la sfarsitul acestor cursuri puteti CONTINUA sau va puteti RETRAGE. Nu este un job, ci o afacere. Se cere seriozitate, vointa,rabdare,tenacitate .Daca iubiti cartile si doriti sa aveti propia afacere in domeniul cartilor electronice , trimite-ti mail la adresa: [email protected] Numai daca incerci poti afla!

3 Postat de: Irina | 22 februarie 2016, 07:22
Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]
Adauga un comentariu »