Stil de viata&dieta / Nutritie »

Ții post? Iată ce alimente îți păstrează silueta!

Autor: Alexa S. Radu | 22 martie, 12:30 | 0 comentarii

Profită de perioada Postului Mare pentru a te reseta nu numai din punct de vedere psihic, ci şi fizic. Fiindcă alimentele permise acum sunt excelente pentru siluetă.


Articole similare:

Ingrediente cu puține calorii

Conopidă, broccoli, ridichi, salată verde, ceapă verde, usturoi verde - dar şi dovlecei, morcovi, cartofi noi. E sezonul tuturor acestor rezvoare de vitamine şi minerale, sărace în calorii, de care poţi profita din plin.

Dă prioritate tocăniţelor gustoase şi piureurilor! Fă o cură  cu ciorbă -  de lobodă, de ştevie - , asezonată cu pătrunjel, leuştean, şi acrită cu borş proaspăt, pentru a elimina din organism toxinele acumulate peste iarnă. Şi nu uita că savuroasele mâncăruri cu urzică îţi reîncararcă bateriile.

Amestec de legume crude

Consumă, pe cât posibil, combinaţii de legume crude: morcovi raşi amestecaţi cu varză roşie sau albă, salată de ridichi negre rase, salată de ceapă verde şi ridichi roşii.

Încearcă şi combinaţii cu care eşti mai puţin obişnuită: salată de păpădie (frunzele se recoltează înainte să apară puful pe plantă), de untişor, de leurdă. Foloseşte ulei de măsline, zeamă de lămâie, condimente şi ierburi aromate pentru a asezona salatele preferate.

Citește continuarea articolului pe clickpentrufemei.ro

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Adauga un comentariu »