Actualitate »

Tensiometrul SENDO ADVANCE 3 cu tehnologie japoneză de ultimă generație pentru determinarea gradului de risc al aritmiilor (P)

11 ianuarie, 12:20 | 1 comentariu

Noua tеhnologie HIRA detectează și analizează riscul produs de bătăile neregulate ale inimii - aritmii.

Din luna decembrie, pe piața din România a fost lansat revoluționarul tensiometru SENDO ADVANCE 3. Dispozitivul are încorporată tehnologia japoneză HIRA (HeartbeatIrregularityRateAnalyzer), care are rolul de a analiza riscul creat de ritmul neregulat al inimii - aritmia.

HIRA urmăreşte apariţia aritmiei şi, după doar șapte măsurări, determină patru niveluri de risc: de la Zero“ – totul este în regulă, până la „Nivelul trei“– se recomandă vizită la medic cât mai curând. Această tehnologie a apărut din dorința de a facilita conștientizarea prezenței acestei afecțiuni, gradul său de risc și astfel, să se poată lua măsurile necesare pentru protejarea sănătății.

Conform datelor oferite de World Life Expectancy, în România, 57% din cazurile de deces sunt direct sau indirect legate de problemele hipertensiunii. În baza unor date preliminare rezultate în urma măsurărilor tensiunii arteriale, 13% din populația hipertensivă din Romania prezintă aritmii, însă doar 4% dintre persoane sunt conștiente de această condiție. Adesea, aritmia nu constituie o ameninţare la adresa sănătăţii. Unele aritmii însă pot provoca simptome îngrijorătoare sau chiar periculoase pentru viaţă. Acestea pot fi cauza afectării muşchiului cardiac, pot conduce la formarea de trombi și apoi la atac cerebral sau infarct.

Tensiometrul SENDO ADVANCE 3 asigură o măsurare precisă, oferind garanția unui produs sigur, pe care se poate conta în orice moment.

Dispozitivul dispune de indicatori ce semnalează o poziţionare incorectă a manşetei sau deplasarea în timpul măsurării, ceea ce poate conduce la o măsurare inexactă. Dispozitivul este prevăzut cu o cutie special creată pentru a fi bine protejat în cazul unei căderi nedorite.

SENDO ADVANCE 3 еste un tensiometru sigur, care se poate utiliza uşor la domiciliu. Măsurarea nivelului tensiunii arteriale se realizează prin apăsarea unui singur buton, funcție concepută pentru a conferi comoditate, în special pentru persoanele în vârstă şi pentru cele care nu sunt familiarizate cu tehnica.

Mai multe informații despre SENDO ADVANCE 3 sunt disponibile aici.

Despre UniComs

Înființată în anul 1998, UniComs este o companie multinațională cu activitate în domeniul sănătății  specializată pe produse pentru diagnosticare acasă. UniComs AG are sediul in Zurich, Elveția și își desfășoară operațiunile în centrul și estul Europei, precum și în Orientul Mijlociu și în Africa de Nord.Toate produsele UniComs au drept principale caracteristici precizia, ușurința în utilizare și tehnologia inovativă.

Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Lupsa | 11 ianuarie 2017, 11:36
Oferta profitabila: castigi acasa. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre:[email protected]
Adauga un comentariu »