Stil de viata&dieta / Nutritie »

Târg cu produse tradiţionale româneşti

Autor: Liliana Ivan | 20 ianuarie, 13:03 | 0 comentarii | 1580 vizualizari

De vineri până duminică, la Muzeul Naţional al Ţăranului Român , producătorii din Ţara Românească şi Moldova, provincii unite pe 24 ianuarie 1859, vor sărbători Unirea Mică la un târg cu produse tradiţionale care se desfăşoară sub genericul „Unirea-n bucate”.


Vizitatorii vor fi întâmpinaţi cu produse de apicultură ecologice, cu preparate care nu lipsesc niciodată la sărbătorile tradiţionale româneşti: sarmale preparate din carne de curcan şi de gâscă în foi de varză şi în foi de viţă, fasole cu cârnaţi, pâine şi specialităţi de panificaţie, produse din carne de porc (fără colesterol, din rasa Mangaliţa), specialităţi din lapte, dulceţuri fără zahăr, vestitul magiun de Topoloveni şi dulciuri renumite în aceste zone geografice. Setea vizitatorilor va fi potolită cu suc proaspăt de mere, dar şi cu palincă. Surpriza târgului ca fi prăjitura „Ocaua Mare”. Dar surprizele nu se opresc aici, iar vizitatoarele care poartă numele de Diana sau de Sorina, născute în data de 21 ianuarie 1978, vor primi de la organizatorii târgului (SC Sonimpex Serv Com SRL) câte două borcane de magiun de prune, evident, marca Topoloveni.

Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Adauga un comentariu »