Actualitate »

Supa de morcovi, ideală în tratarea ulcerului

08 martie, 12:40 | 1 comentariu

Boală de sezon, ulcerul erodează stomacul până la dispariţia unor porţiuni din mucoasa gastrică. În afara tratamentului medicamentos, există o serie de remedii naturale ce pot vindeca boala, iar dieta cu supă de morcovi face minuni.


Dacă la jumătate de oră după ce aţi mâncat vă confruntaţi cu dureri în capul pieptului, există riscul să suferiţi de ulcer.

"Ulcerul duodenal se localizează în bulbul duodenal, iar durerile apar după două ore de la masă, dar sunt mai puternice decât în ulcerul gastric. Vara şi iarna sunt perioadele "liniştite" ale bolii. Dintre factorii favorizanţi, pe lângă obiceiurile alimentare, stresul ocupă primele locuri", explică dr. Laurenţiu Luca, directorul Clinicii PULS.

Ceaiuri şi infuzii tămăduitoare

Infuzia de lemn dulce (o linguriţă de rădăcină la 250 ml apă) are proprietatea de a cicatriza leziunile formate în ulcer şi de a reduce inflamaţia. De asemenea, ceaiul de tătăneasă (două linguriţe de rădăcină la 300 ml apă), care se fierbe cinci minute, se lasă la macerat un sfert de oră şi apoi se bea (două căni pe zi), este la fel de bun.

Dacă ulcerul este în stadiu avansat şi a apărut deja hemoragia, trebuie să beţi ceai de gălbenele, traista-ciobanului, rostopască, frunze de dud, coada-calului şi frunze de mur (câte 10 g din fiecare). Două linguri din acest amestec se fierb în 250 ml de apă. Se bea o cană pe zi.

Citește continuarea articolului AICI

Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Manuela | 09 martie 2016, 07:08
Avem 200 de carti din toate categoriile, la fiecare gasesti detalii despre ele. Pe linkul de mai jos ai lista de carti disponibile: http://www. epublishers. ro/claudiu-neacsu-collaborators/lista-carti-pentru-colaboratorii-dlui-claudiu-neacsu.html Daca doresti sa comanzi o carte sau mai multe, ma contactezi pe adresa de e-mail : [email protected]
Ai o reducere de 10 % la absolut toate cartile. Cum cumperi ? Plata se face ramburs la ridicarea coletului. Pentru a trimite o comanda ma contactezi cu urmatoarele date la email: [email protected] IMPORTANT : Nume si prenume,
Adresa,
Telefon,
E-mail,
Titlul cartii si pozitia ei in tabel,
Editura va trimite cartea prin curier.

Adauga un comentariu »