Actualitate »

SUPA cu efecte de 100 de ori mai puternice decât ANTIBIOTICELE. Află REȚETA

02 februarie, 11:00 | 2 comentarii

Efectele antibacteriene și antivirale incredibile ale usturoiului sunt recunoscute de mii de ani, fiind inclus în dietă de către arabi, evrei, grecii, asirieni, romani și mai ales egipteni, încă din Antichitate și unul dintre cele mai eficiente tratamente naturiste. Cunoscut drept condimentul favorit al lui Pitagora, usturoiul face parte din 22 de remedii de bază folosite de egipteni pentru tratarea celor mai cunoscute boli.


Acest condiment cu gust înțepător are puterea de a vindeca și de a proteja organismul de microbi, fiind de 100 de ori mai puternic decât antibioticele convenționale. De asemenea, consolidează imunitatea, ținând la distanță bolile specifice sezonului rece și restabilește echilibrul florei intestinale.

Supa miraculoasă care are drept ingredient de bază usturoiul este mai activă decât orice antibiotic și reprezintă cu adevărat un aliment medicament. Are efecte curative în gripe și răceli, în afecțiuni pulmonare și infecții respiratorii, este utilă în tratarea infecțiilor cronice și în rezolvarea unor probleme infecțioase de natură microbiană a tractului urinar.

Această supă poate fi consumată ca soluție pentru prevenirea și combaterea simptomelor și în caz de hipertensiune arterială și pentru cei care suferă de arteroscleroză si care au probleme de circulație. Miraculoasa supă de usturoi este utilă și in afecțiunile articulare, mai ales dacă sursa lor o reprezintă infecțiile.

Află pe ANTENA SATELOR cum se prepară celebra supă, considerată a fi unul dintre cele mai puternice TRATAMENTE NATURISTE!

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Mariana | 02 februarie 2016, 11:23
Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent
colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro
lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferta este pentru toate localitatile
tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte
usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima. Detalii [email protected]

2 Postat de: Victor | 04 ianuarie 2018, 11:50
de ce má timiteti la....,,,,,,,,,,,,?
Adauga un comentariu »