Remedii naturiste / Puterea plantelor »

Sucuri care scad colesterolul „rău”

Autor: Adina Cojocaru | 05 mai, 08:15 | 7 comentarii

Multe dintre problemele de sănătate pot fi tratate și cu ajutorul alimentației. În cazul în care ai colesterolul „rău” crescut, cura cu sucuri de fructe și legume poate face minuni, cu condiția să respecți toate indicațiile medicului.


Colesterolul „rău” este asociat cu multe problemele de sănătate, accidentul vascular cerebral și infarctul fiind cele mai frecvente. Substanță grasă prezentă în sânge și în toate celulele corpului, colesterolul este necesar pentru buna funcționare a organismului.

În exces, colesterol „rău” (LDL) se depune pe pereții vaselor de sânge care „hrănesc” organe vitale precum inima și creierul. Pentru reducerea colesterolului, avem soluţii la îndemână oferite de natură, spre exemplu, sucurile de fructe şi legume. Pentru a fi cu adevărat eficiente, acestea trebuie consumate în cadrul unor cure pe termen lung, alături de un stil de viață sănătos.

Sucul de mere

Numeroase studii au arătat că mărul, consumat ca atare sau ca suc, este eficient pentru creșterea colesterolului „bun” și pentru scăderea celui „rău”. Dacă bei un suc de mere pe zi, cureţi sângele printr-o metodă naturală. Pectina, care se găsește în coaja fructului, elimină toxinele, având un rol depurativ.

Sucul de kiwi și portocale   

Acest suc este o „bombă” cu vitamina C, ideală pentru a preveni şi controla colesterolul „rău”, fiind, în acelaşi timp, absolut delicios.   

Sucul de struguri şi ananas

Acest suc este excelent pentru eliminarea toxinelor şi reducerea colesterolului „rău”. Dacă asociem proprietăţile ananasului cu cele ale strugurelui, obţinem un elixir, care îmbunătățește circulaţia sangvină, previne cardiopatiile și reduce colesterolul.

Sucul de ţelină, morcov, pătrunjel

Pentru acest suc ai nevoie de un morcov, câteva fire de pătrunjel şi de ţelină. Speli, cureţi şi tai toate ingredientele pe care le pui apoi în mixer. Se bea un pahar de suc, în fiecare dimineaţă, pe stomacul gol.

Sucul de ţelină, măr şi castravete

Pentru a pregăti acest suc savuros ai nevoie de 3 mere, 1 castravete, câteva fire de pătrunjel şi de ţelină. Se spală fructele şi legumele, se curăţă merele şi se scot seminţele. Castravetele se taie rondele. Apoi se mixează totul şi se bea un pahar pe nemâncate, zilnic, timp de o săptămână.

Sucul de varză și usturoi

Dacă ai un nivel crescut al colesterolului „rău”, include cât mai des în alimentația ta varza și usturoiul. Poți prepara un suc din 2 căpățâni de usturoi și o jumătate de varză de mărime medie, care se pun în mixer, după care se adaugă un pahar cu apă. Consumă sucul în fiecare dimineață, însă nu mai mult de o săptămână, pentru că pot apărea probleme cu tiroida.

Sucul de portocală, măr, lămâie şi sfeclă

Acest suc se face uşor, dintr-un măr mare, jumătate de lămâie, 2 portocale şi o sfeclă. Toate se spală, se curăţă şi se taie bucăţi. Apoi se mixează şi se consumă. Mărul şi lămâia sunt de bază în acest amestec, chiar dacă şi celelalte 2 ingrediente sunt remedii naturale excelente pentru scăderea colesterolului „rău”.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Mirela | 17 februarie 2015, 09:31
Cea mai buna oferta de lucru! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza cu noi si sunt extrem de multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
2 Postat de: Laurentiu | 17 februarie 2015, 10:43
Surpriza totala pe piata ofertelor de lucru! Tot mai multi oameni lucreaza acum cu noi, convinsi de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
3 Postat de: Marina | 05 mai 2015, 05:31
Indiferent cine sunteţi şi care este situaţia voastră, aveţi în voi, chiar acum,

capacitatea să realizaţi mai mult decât oricând înainte. Asta scrie celebrul Brian

Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor

să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim

contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la

adresa de email: [email protected]
4 Postat de: Robert | 05 mai 2015, 06:23
Dacă îţi doreşti sincer să câştigi bani mai mulţi decât la ora actuală, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să înveţi să acorzi mult mai puţină atenţie lucrurilor pe care le spun sau le fac cei din jurul tău şi mult mai multă atenţie "micuţei voci" care îţi vorbeşte în sinea ta. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]
5 Postat de: Negru Vasilica | 05 mai 2015, 09:27
Cea mai apreciata oferta de lucru! Opriti-va aici, pentru ca veti gasi mereu si mereu aceasta oferta de lucru! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email:[email protected]
Pagina comentarii: 
Adauga un comentariu »