Actualitate »

Știi cât de importantă este vitamina E pentru femei?

Autor: Ramona Liță | 12 septembrie, 17:00 | 0 comentarii

Vitamina E este considerată un adevărat medicament pentru femei, întrucât poate trata diverse probleme ale sistemului circulator.


Una dintre cele mai beneficie vitamine pentru corpul uman, vitamina E este recomandată în cazul în care este necesară întărirea arterelor picioarelor sau te confrunți cu vene varicoase, diabet afecțiuni ale nervilor și inclusiv boli ale demenței.

Alungă impotența

Gama largă de afecțiuni în care această vitamină face minuni se extinde și al sexul masculin, astfel că, ea este benefică pentru menținerea sănătății vizuale, pentru buna dezvoltare a fătului în uter dar și în cazul impotenței masculine.

Chiar dacă în mod normal ea este folosită pentru a îngriji pielea, prevenind în felul acesta deshidratarea ei, vitamina E este un antioxidant solubil în grăsimi ce se regăsește și în legumele cu frunze verzi, în nuci, semințe și chiar în fructele de mare.

În cazul bărbaților ajută la formarea spermatozoizilor iar în cazul femeilor mărește fecunditatea.
Poate fi folosită sub formă de capsule sau sub formă de ulei.

Este un excelent hidratant natural

Este suficient să adaugi câteva picături de ulei de vitamina E în crema ta obișnuită și apoi să o aplici pe întregul corp. Nu doar că va căpăta un aspect strălucitor peste noapte dar în timp vei uita de semnele îmbătrânirii premature.

Și asta datorită faptului că accelerează formarea de colagen al pielii.

Antioxidanții din acest ulei au un efect minunat și asupra arsurilor solare, ajutând la o cicatrizare rapidă și frumoasă.

Află cum te poate ajuta gelatină să ai un păr frumos AICI

Curăță pielea în profunzime

Un emoliant care facilitează îndepăratrea cu ușurintă a impurităților de la suprafața pielii dar și la menținerea echilibrului uleios natural al acesteia.

Aplică câteva picături de ulei de vitamina E pe un disc demachiant și cu ajutorul mișcărilor circulare ușoare îngrijește-ți tenul. Poți să repeți acest procedeu atât dimineața cât și seara înainte de culcare, pe post de demachiant sau tratament adjuvant.

Remediu pentru un păr frumos

Poți să faci un amestec din ulei de măsline, ulei de ricin și ulei de vitamina E în funcție de cât de mare este părul tău și să îl aplici de la rădăcină spre vârfuri. Pune o folie alimentară peste el și apoi un prosop umed călduț și lasă-l să acționeze cel puțin 30 de minute.

Potrivit runhealthylifestyle.com, repetat de cel puțin o dată pe săptămână, acest tratament va remedia foliculii deteriorați ai părului și va stimula creșterea sănătoasă a acestuia.

Vei observa cum părul tău va deveni în timp mai mătăsos și mai strălucitor. Vei uita de problema firelor de păr rupte, deteriorare  și mai ales nu te vei ami confrunta cu problema albirii precoce a firelor de păr deoarece acesta nu va permite coroziunea țesuturilor iar în felul acesta părul tău își va păstra culoare sa naturală mai mult timp.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Adauga un comentariu »