Sanatatea ta / Ce te doare »

Spune adio arsurilor stomacale

Autor: Raisa Cristea | 13 august, 13:40 | 3 comentarii

Pentru multe persoane toamna înseamnă anotimpul arsurilor la stomac, pentru că acum acestea încep să-și facă simțită prezența mai mult decât de obicei. Acest lucru se întâmplă din cauza variaţiilor de temperatură, care afectează starea psihică, dar şi stomacul. Iată ce trebuie să faci ca să scapi de problemă!


Renunță la condimente

Dacă ai astfel de probleme, este indicat să eviți mâncărurile picante. Nu face abuz nici de salate, în care ai pus mult oțet sau sare, căci acestea se numără printre ingredientele care supără stomacul. Evită grăsimile şi prăjelile.

La cină alege mâncăruri uşoare şi ia masa cu cel puţin două ore înainte de culcare. Evită, de asemenea, mâncărurile foarte reci sau prea fierbinţi.

Fără cafea

Cei care suferă de arsuri stomacale trebuie să se ferească și de cafea, dar și de băuturile acidulate. Indicat este să bea ceai, însă nu ceai negru, căci și acesta favorizează apariția acestui simptom neplăcut.

O alternativă sunt și sucurile naturale din fructe. Ai grijă să iei trei mese regulate pe zi, dar și două gustări. Un alt sfat de care să ții cont este să mesteci foarte bine alimentele.


Te-ar mai putea interesa și:

 - Toamna se numără arsurile la stomac

 - Gata cu gazele la stomac


Fără stări de nervozitate

Dacă este vorba despre o durere trecătoare, te vindeci mai uşor. Încearcă să te relaxezi și vei vedea că durerea dispare, treptat. Totodată, ai grijă să nu te mai agiți și să nu te mai enervezi de la orice, căci stomacul tău poate avea de suferit.

Fii atentă la ce mănânci

Dacă ai stomacul sensibil, ţine un jurnal al tuturor alimentelor consumate. Aşa vei şti care sunt cele care-ţi provoacă starea de rău. De exemplu, există persoane care nu tolerează legumele acide, precum roşiile sau castraveţii.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Adrian Razvan | 30 octombrie 2014, 09:10
Locuri de munca urgente! Incheiati imediat contract legal si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Foarte multi oameni au inceput deja sa lucreze! Seriozitatea noastra este absoluta! Primele castiguri au fost deja acordate! NU este joc piramidal sau MLM! Avem nevoie de operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi si sa castige 300 dolari lunar! Pentru a afla detalii,trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]
2 Postat de: Scarletrose | 01 noiembrie 2014, 11:33
CÂŞTIGI bani, lucrând acasă!
Rezolvi nişte task-uri, 20 minute pe zi (vizualizezi reclame), câştigi 3$/zi pentru ceea ce faci.
Câştigi 15% din ceea ce câştigă referalii tăi. Poţi retrage banii când ajungi la 300$. Mai multe informaţii găseşti pe grupul Facebook “Libertagia Romania Espana”. Când te înscrii, la Document introduci seria şi nr. Cărţii de Identitate iar la PIN, un număr pe care îl vei folosi atunci când ţi se va cere.
Ca să aduci referali pe Libertagia poţi să postezi link-ul tău de referer în grupuri Facebook, Forumuri, pe Facebook, în site-uri cu anunţuri.
Te-am convins? Atunci click aici:
www.libertagia.com/belciuge
Succes! :)
3 Postat de: Mihail30 | 13 august 2015, 17:35
Munca si bani acasa! Tot mai multi oameni au ales deja aceasta optiune: munca acasa, in timpul liber, cu castiguri suplimentare si rapide. Noi avem pentru tine exact ceea ce cauti acum: un sistem excelent, o echipa serioasa si ambitioasa, o cale prin care chiar poti sa-ti rotunjesti veniturile lunare, usor si eficient! Alatura-te si tu acum! Cere mai multe informatii la adresa de email: [email protected]
Adauga un comentariu »