Stil de viata&dieta / Diete »

Slăbeşte cu suc de lămâie, portocale şi grepfrut

Autor: Elena Diaconu | 16 mai, 11:25 | 2 comentarii | 11491 vizualizari

Numeroase diete promit rezultate vizibile, însă multe dintre acestea nu au efecte pe termen lung. Cea mai sigură cale de a slăbi este să optezi pentru o alimentaţie echilibrată, săracă în grăsimi şi calorii, cât şi pentru un program de exerciţii fizice, care te ajută să îţi tonifici musculatura.


Însă, includerea în dieta a sucurilor de lămâie, portocale şi grepfrut te va ajuta să ajungi mai repede la rezultatele dorite. Iată cum poţi încorpora aceste fructe în dietă, pentru a slăbi în mod eficient.

Portocale pe stomacul gol

Mănâncă o portocală dimineaţa, după ce te-ai trezit. Portocalele sunt bogate  în fibre şi vitamina C, care ajută organismul să ardă mai repede calorii prin intensificarea procesului de ardere a grăsimilor. De asemenea, consumul de portocale îţi va da senzaţia de saţietate şi astfel nu vei mai simţi nevoia de a mânca mult la masa de dimineaţă.

Bea suc de lămâie pe parcursul zilei

Taie în două o felie galbenă şi una verde, după care stoarce-le într-un recipient umplut pe jumătate cu apă, din care bea câte puţin pe parcursul zilei. Deseori, atunci când ţi se face foame, este posibil ca organismul tău să fie deshidratat, motiv pentru care este indicat să bei puţin suc de lămâie în combinaţie cu apă. Această băutură este eficientă şi în detoxifierea organismului, un prim pas în procesul de slăbire.

Sucul de grepfrut reduce nivelul de insulină

Bea un pahar cu suc de grepfrut după-amiază pentru a-ţi potoli nevoia de a lua o gustare. Sucul de grepfrut ajută organismul să reducă nivelul de insulină, ceea ce previne creşterea în greutate. De asemenea, poţi adăuga în suc fibre sub formă de praf, pentru a fi sigur că nu vei simţi nevoia de a consuma alimente bogate în calorii.

De asemenea, poţi adăuga câteva de felii de portocale şi grepfrut şi în salate. În caul în care nu eşti obişnuit cu un consum mare de fructe, introdu-le treptat în alimentaţia ta. Permite-i organismului să se acomodeze noilor schimbări, altfel există riscul de a întâmpina câteva probleme digestive.

Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Rodica | 14 mai 2015, 18:12
Oferta accesibilă de lucru. Ai timp liber și vrei să ciștigi bani? Compania Română
ePublishers ce vizează piața cărților electronice angajează persoane dispuse să lucreze în fața calculatorului.
Proiectul se doreste a fi lansat pe piata americana de carti electronice!
NU este necesara nici un fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero sub forma a 12 lectii prin email.
Cerințe:
- cunostinte minime PC
- conexiune la internet
- seriozitate
- răbdare
- dorință să avansezi și sa înveti ceva nou
Pentru mai multe informații la adresa de email: rodyalba@yahoo.com

2 Postat de: Negru Vasilica | 17 mai 2015, 20:35
Cea mai extinsa oferta de lucru! Lucram deja cu foarte multi oameni! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email:vasilica.negru@yahoo.com
Adauga un comentariu »