Actualitate »

Slăbește cu dieta Buddha!

Autor: Ariana Maria | 06 ianuarie, 12:25 | 1 comentariu

Dieta Buddha este considerată una dintre cele mai eficiente metode care ajută la eliminarea kilogramelor. Acestea sunt foarte interesante și au fost urmate de legendarul Gautama Buddha, fiind cunoscute sub numele de „Buddha Diet”.


Ideea principală a dietei Buddha este dieta limitată în timp. Acest lucru pare simplu. Nu vei avea nicio problemă indiferent de ce mănânci și cât de mult consumi, ci va depinde numai de ora la care mănânci.

Un studiu a arătat că dietele cu restricții de timp sunt cele mai eficiente pentru pierderea în greutate. Așadar, numărul de 13 ore va fi limitat la 12 în ceea ce privește mâncarea, ajungându-se până în final la 9. Acest lucru înseamnă că micul dejun trebuie luat la ora 9 dimineața și cina nu mai târziu de ora 18. 

Iată cum să slăbești eficient urmând metodele legendarului Gautama Buddha:

Cântărește-te zilnic

Urmărește greutatea pe care o ai, cântărindu-te în fiecare zi. În acest fel ai grijă de dietă și de sănătatea ta. De asemenea, va trebui să-ți notezi ceea ce funcționează și ce nu.

Mănâncă ceea ce-ți place

În cazul dietei Buddha nu există limitări dure sau alte restricții cu privire la tipurile de alimente pe care le poți mânca. Dar este important să scrii tot ceea ce mănânci pentru a ști care-ți fac bine sau rău.

Citește mai multe pe această temă AICI

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Costica | 08 ianuarie 2017, 08:26
Curaj! Incredere!Ambitie!Cu adevarat motivant!Dovedit si sigur!Sistem automat de lucru!Noi suntem o echipa de invingatori!Doar in timpul tau liber!Riscul este zero!Vino si tu alaturi de campioni!Suntem multi, deci functioneaza!Un film bun si bani online! Cere acum detalii mai multe la adresa de email: [email protected] com

http://bit.ly/29ypMJN
Adauga un comentariu »