Stil de viata&dieta / Diete »

Slăbeşte cu dieta braziliencelor

Autor: Raisa Cristea | 10 februarie, 17:40 | 1 comentariu

Femeile din Brazilia au un trup de invidiat, iar acest lucru se datorează în primul rând stilului de viaţă pe care îl au, pentru că au o alimentaţie echilibrată.


Potrivit Reginei Joseph, cea care a elaborat dieta  „The Brazilian Bikini Body“, este important ca femeile care vor să săbească să mănânce sănătos, dar şi să facă mişcare şi să elimine factorii de stres din viaţa lor.

Sucurile proaspete, de bază

Dieta braziliană se bazează pe sucuri proaspete din legume şi fructe, care trebuie băute pe tot parcursul zilei. Mai poţi bea apă minerală în care amesteci suc de portocale ori de ananas.

Salate de crudităţi

De asemenea, salatele de crudităţi,  peştele şi carnea slabă, alături de o porţie de legume la grătar consumate cu moderaţie sunt esenţiale. Între mese este bine să mănânci un fruct şi să nu consumi produse de patiserie.

Consumă citrice, cireșe, varză, broccoli, dar şi dovleac. Spanacul este o legumă pe care o poţi consuma de câteva ori pe săptămână, mai ales că are un conţinut important de fier.

Exerciţiile fizice, de nelipsit

Sunt indicate 30 de minute de mişcare, în fiecare zi. Dacă nu poţi să mergi la sala de sport, poţi face acasă pilates, căci găseşti filmuleţe din care să te inspiri pe internet.

Proteine, la micul dejun

Micul dejun, care trebuie să fie cea mai importantă masă, trebuie să conţină şi proteine, căci acestea ajută la creşterea masei musculare. Poti mânca ouă, migdale și brânză.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Eugen | 10 februarie 2016, 16:55
Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata globala. NU este necesara niciun fel de experienta! Asiguram suport si logistica in desfasurarea activitatii. Lucrati intr-un mediu placut, proactiv. Principala atributie este mentinerea unei evidente a ofertelor prospectante si actualizate zilnic. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal, cu posibilitatea unor bonusuri substantiale. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Programul de lucru este flexibil. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Solicitati acum mai multe detalii la adresa de mail indicata mai jos. Cerinte: - calculator si conexiune internet - cunoastere navigare online si operare pc. * nu sunt necesare cunostinte avansate pc. - limba engleza, nivel incepator - perseverenta, ambitie si dorinta de a reusi intr-un domeniu nou Oferim: -instruire gratuita -contract -scrisoare de recomandare pentru persoanele interesate de aceasta -posibilitatea de a lucra de acasa mail: [email protected]
Adauga un comentariu »