Viata sexuala / Sex&dragoste »

Sfaturi pentru o relație solidă

Autor: Elena Diaconu | 16 decembrie, 14:25 | 1 comentariu

Sunteți făcuți unul pentru celălalt, vă simțiți bine împreună și până acum ați depășit multe obstacole. Îți dorești să vă iubiți până la adânci bătrâneți, dar sunt momente în care certurile par că nu au rezolvare sau pur si simplu simți că a intervenit monotonia.


Relația poate fi ca la început sau chiar și mai închegată, dacă ții cont de următoarele lucruri. În niciun cuplu nu merge totul ca pe roate, fără ca partenerii să depună un minimum de efort. Dragostea nu poate rezista la nesfârșit dacă nu comunicați îndeajuns și nu întrețineți focul pasiunii.

Petreceți timp împreună

Poate că aveți zile în care amândoi sunteți destul de ocupați și, din acest motiv, sacrificați momentele petrecute în doi. Într-o relație fiecare trebuie să aibă parte de intimitate și de clipe petrecute în jurul altor persoane, însă este vital să aveți activități comune. Din când în când, invită-ți partenerul la o cină în doi într-un loc preferat vouă, departe de activitățile cotidiene. Astfel vă veți relaxa și veți avea posibilitatea de a vă apropia și mai mult unul de celălalt.

Pune-te în pielea lui

Înainte de te lua de el pentru că nu a dus gunoiul sau că nu ți-a cumpărat flori de ziua ta, încearcă să privești lucrurile și din perspectiva lui. Unii bărbați nu dau atât de multă importanță lucrurilor materiale sau a detaliilor așa cum o facem noi, femeile. Ei pun preț mai mult pe respect, înțelegere și susținere, iar când văd că au parte de toate acestea, se simt fericiți și împliniți.

Nu lăsați conflictele nerezolvate

Discută cu partenerul tău atunci când nu-ți convine ceva, dar încearcă să nu-l acuzi din orice motiv. Cel mai bine este să vorbiți deschis și să ajungeți la un numitor comun, altfel micile conflicte lăsate nerezolvate vă pot ține în loc. Ascultarea reciprocă este și ea la fel de importantă într-o relație. Dacă acorzi atenție lucrurilor pe care ți le spune și încerci să vii cu soluții pentru problemele care îl macină, el te va privi cu alți ochi și va ști că poate conta pe tine ori de câte ori va avea nevoie.

Vorba dulce mult aduce

Și bărbaților le place să fie lăudați și alintați, cu toate că noi, femeile, ne dorim să fim răsfățate cât mai des cu putință. Într-o relație închegată, partenerii ar trebui să-și ofere reciproc momente presărate cu vorbe dulci, ce au rolul de a-l dezmierda pe cel drag.

Află mai multe sfaturi pe clickpentrufemei.ro

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Diana | 08 mai 2015, 13:35
DACA FACETI LUCRURILE POTRIVITE, IN MODUL POTRIVIT, VETI OBTINE REZULTATELE DORITE. Asta scrie celebrul Brian Tracy in cartea ''De la idee la bani''. Cautam urgent colaboratori part-time care vor sa castige bani in timpul liber, intr-un proiect unic la nivel mondial. Pentru mai multe detalii, trimiteti mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]
Adauga un comentariu »