Actualitate »

SFATURI pentru îngrijirea CĂLCÂIELOR crăpate

15 februarie, 13:45 | 1 comentariu

Majoritatea femeilor se confruntă la un moment dat cu problema călcâielor crăpate, cauzată fie de carenţa de vitamine, hidratarea insuficientă sau alţi factori. Ţine cont de sfaturile de mai jos dacă ai această problemă şi vei observa cum călcâiele tale vor deveni, din nou, perfecte.


Articole similare:

1. Consumă alimente cu vitamina E şi A, zinc şi fier precum cerealele, germenii de grâu, broccoli, avocado, cartofi, nuci, peşte, spanac sau pătrunjel şi dacă vrei să fii sigură că nu ai nicio carenţă de vitamine, fă-ţi un set complet de analize! Afecţiuni ale tiroidei pot avea ca efecte şi uscarea călcâielor!

2. Ritualul de îngrijire, respectat cu sfinţenie - Aplică, măcar de 2 ori pe săptămână, o mască hidratantă pentru tălpi. Masează-le regulat şi nu sta cu ele în apă rece!

Citește continuarea articolului AICI

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Stefan | 16 februarie 2016, 17:07
Avem nevoie urgent de persoane care sa colaboreze cu noi, pentru o activitate usoara, part-time sau full-time, la alegere, cu castiguri de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferim si cerem cea mai mare seriozitate! Oferta valabila pentru capitala si provincie. Cand doriti mai multe date, contactati unul dintre membrii echipei noastre . Solicitati “Informatii” suplimentare la email: [email protected]
Adauga un comentariu »