Viata sexuala / Sex&dragoste »

Sexul și stresul nu fac casă bună

Autor: Ramona Liță | 19 aprilie, 13:25 | 1 comentariu

Cele mai multe probleme sexuale dintr-un cuplu nu se produc la nivel fizic ci în plan mintal. Stresul este un factor care poate să distrugă relații, chiar și căsnicii.


Oboseala fizică, surmenajul mental, problemele de la serviciu, grijile de acasă - toate au un singur rezultat garantat: diminuarea apetitului sexual.

Cel mai devastator lucru într-un cuplu este ca unul dintre cei doi să își piardă interseul pentru sex. Chiar dacă nu are legătură cu persoana de lângă, frustrările pot produse un rău iremediabil.

Lipsa de comunicare, viața agitată, te pot „ajuta” să pui capăt din punct de vedere sexual și nu numai relației.

Astfel că uneori ar fi de preferat să înveți să faci sex chiar și atunci când numai la asta nu îți stă gândul. Există modalitatea de a-ți regăsi plăcerea cu ajutorul unor mici tehnici de relaxare care pot face minuni în orice situație.

Află care sunt cele mai frecvente mituri despre sex AICI

Cu libidoul la test

Americanii au efectuat un test pentru a putea observa care sunt efectele stărilor de anxietate ale femeilor asupra libidoului. Astfel ei au putut observa că în momentul în care femeile treceau printr-o perioadă stresată, nici măcar secvențe dintr-un film erotic nu le putea produce senzația de excitare.

Chiar dacă sexul este cel mai bun antidot pentru stres, până să ajungi la el trebuie să muncești un pic mai puțin și anume:

Concetrează-te să respiri corect

Respirația este crucială pentru organism și mai ales pentru obţinerea orgasmului. Circulaţia sangvină periferică este stimulată de o respirație corectă care ajută substanțial la îmbunătăţirea senzaţiilor resimţite în urma atingerilor erotice.

Inspiră adânc, lasă aerul să pătrundă până în abdomen, expiră lent pe gură și bucură-te de partenerul tău.

Află care sunt alimentele care creșc apetitul pentru sex AICI

Nu sări niciodată peste preludiu

Chiar dacă uneori ești presat de timp și te bucuri de un moment intim pe fugă, nu face din asta o regulă. Nu renunţa la preludiu, la atingeri întâmplătoare, la contactul fizic constant. În felul acesta păstrezi legătura mai strânsă cu partenerul tău și poți să eviți un moment neplăcut în pat.

Ajutorul din comerț

Chiar dacă mental vrei să te bucuri de un moment intim plăcut alături de partener, se poate întâmpla ca organismul tău să te lase baltă. Stresul poate anula anumite funcții, precum lubrifierea genitală și te poate lăsa baltă atunci când ai mai mare nevoie de el. Un gel lubrifiant este soluția cu care poți să îți ajuți corpul să înlăture senzaţia de uscăciune a vaginului şi să stimuleze lubrifierea naturală, aducându-ți un moment fericit în dar.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Sorin | 20 aprilie 2017, 12:36
Colaboratori online acasa. Selectam urgent colaboratori online acasa. Lucru pe calculator. Castiguri foarte motivante. Contract. Suport pas cu pas. Totul este legal. Solicitati acum detalii la adresa noastra de email: [email protected]
Adauga un comentariu »