Viata sexuala / Sex&dragoste »

Sexul poate ucide, dovedit ştiinţific

23 martie, 13:18 | 1 comentariu

Cunoaştem analizele cercetătorilor, conform cărora actul sexual este mai mult decât benefic pentru corpul uman.


Iată că oamenii de ştiinţă aduc noi completări la studii: dacă eşti obişnuit(ă) să faci dragoste intens, dar nu te omori cu exerciţiile fizice, trebuie să ştii că eşti expus(ă) pericolului de a face atac de cord.

Specialiştii de la „Tufts Medical Center“ din Boston au descoperit că există o legătură puternică între cazurile de infarct, survenit în urma unui act sexual extenuant. Dacă ştii că ai probleme cu inima, atunci încearcă să nu faci dragoste până la epuizare, recomandă cercetătorii americani.

Aceştia au descoperit că bărbaţii şi femeile care nu sunt obişnuiţi cu exerciţiile fizice sunt expuşi de 3,5 ori mai mult riscului de a face infarct.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Marcel | 20 august 2015, 21:12
"mai mare ,mai bine" potrivit noilor studii kinsey, marimea medie a penisului este de 6.78 inch ( 17,2 cm) si grosimea medie a penisului este de 4,84 inch ( 12,3 cm).de cate ori auzim in jur intrebarea: conteaza marimea penisului?barbatii spun una femeile alta bineinteles ca da, conteaza! atunci cand baietii sunt obsedati cu masuratori comparatii, iar fetele se grabesc sa intrebe doar „cat de mare o are? cred ca conteaza eu unul am testat exercitiile de pe site ul mareste-penisul. info si am avut rezultate rapid .orice am spune sau am face marimea conteaza chiar daca unele femei nu recunosc public acest aspect.''//;.,,;
Adauga un comentariu »