Psiho / Dezvoltare personala »

Semne că ești într-o relație toxică

Autor: G.R. | 23 iunie, 14:20 | 6 comentarii

Multe persoane aleg să rămână într-o relație, deși aceasta nu este tocmai povestea dintre Făt-Frumos și Ileana Cosânzeana. Iată care sunt semnele unei relații toxice, care face ambilor parteneri mai mult rău decât bine.


Simți că faci doar lucruri greșite

Se întâmplă deseori să simți că nu faci nimic bine și că nu te ridici la nivelul partenerului tău de viață. Este un semn că te afli în relația sau mariajul nepotrivite. Asta pentru că o astfel de relație te poate face să-ți pierzi încrederea în tine, să nu evoluezi în nici un fel, să devii „umbra“ nefericită a celui de lângă tine.

Totul se învârte în jurul partenerului

Dacă te afli lângă un om care nu te lasă să-ți exprimi părerea, care are tot timpul ultimul cuvânt sau te ascultă, dar niciodată nu ține cont de părerea ta, înseamnă că nu este omul potrivit pentru tine.

Asta pentru că nu poți construe o relație frumoasă lângă o persoană egoistă, care se gândește doar la binele ei, nu și la al tău.

Nu ești tu

O altă relație care face mai mult rău decât bine este atunci când unul dintre parteneri nu se simte el alături de partener. Simte că nu poate să dea frâu liber tututror sentimentelor și emoțiilor și simte că trebuie să devină altcineva în momentul în care celălalt este în preajma lui. Practic, nu mai ești persoana care erai înainte de a intra în această relație.

Simți că nu evoluezi

O relație constructivă este aceea în care ambii parteneri se susțin reciproc, chiar dacă nu sunt întotdeauna de acord cu deciziile luate de celălalt. Când însă unul dintre cei doi își dorește să crească, iar celălalt nu îl susține, nu este un semn de bun augur.

Totodată, dacă unul dintre parteneri îi afișează celuilalt o față morocănoasă de fiecare dată când vrea să facă o schimbare, atunci este un semn că se află în relația nepotrivită.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Innai | 25 martie 2015, 20:06
Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea
noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet
de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata
nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract
legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem
seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim
alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email [email protected]
2 Postat de: Rodica | 08 iunie 2015, 13:59
Cautam colaboratori seriosi! Ofertă speciala pentru cei care vor să faca bani in timpul liber sau full-time. Vei lucra intr-o echipa cu experientă, iar rezultatele sunt deja dovedite. Te vei convinge imediat ca ai facut cea mai buna alegere! Pentru mai multe detalii, cauta-ma acum la adresa de email: [email protected]
3 Postat de: Dinu | 09 iunie 2015, 04:52
Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email [email protected]
4 Postat de: Dana | 09 iunie 2015, 07:58
Astăzi, mai mult decât oricând, există informaţie practică tot mai abundentă despre cum să obţii succesul în orice domeniu. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]
5 Postat de: Ionut | 23 iunie 2015, 20:29
Lipsurile şi limitările nu pot exista decât atunci când le cultivăm în mintea noastră. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email [email protected]
Pagina comentarii: 
Adauga un comentariu »