Actualitate »

Scapă de punctele negre cu această mască simplă

17 februarie, 15:15 | 1 comentariu

Punctele negre sunt o adevărată bătaie de cap pentru persoanele care au un ten cu exces de sebuum, indiferent de vârstă.


De ce apar?

Punctele negre se formează atunci când porii sunt deschiși și colectează sebuumul, iar celulele moarte de la suprafața pielii iau contact cu aerul și se înnegresc, ca urmare a oxidării melaninei. Deși există multe produse recomandate de dermatologi, una dintre cele mai eficiente soluții pentru a înlătura punctele negre se află chiar la tine în casă. Nu ai nevoie decât de câteva lucruri simple, dar care îți vor fi de mare folos pentru a rezolva problema punctelor negre.

Tratament la îndemâna oricui

În primul rând, înainte de a acționa împotriva punctelor negre, trebuie să te asiguri că tenul tău este complet curat. Demachiază-te și folosește un scrub pentru față. Dacă nu ai unul din magazin sau farmacie, poți folosi zațul de cafea, la care poți adăuga un strop de miere, remediu care este la fel de eficient.

Citește mai multe pe această temă AICI

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Monica | 17 februarie 2017, 19:55
Oferta pentru toti pentru anul 2017. Minim 491,52 euro. Nu trebuie experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerem: cunostinte minime utilizare calculator (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi. Pentru a aplica la oferta, trimiteti mesajul APLIC la una dintre adresele de email ale departamentului de informatii: [email protected]
Adauga un comentariu »