Actualitate »

Scapă de 5 kg în 10 zile cu dieta cu sfeclă roșie

Autor: Sânziana Candrea | 23 martie, 12:25 | 0 comentarii | 660 vizualizari

Dieta cu sfeclă este una dintre cele mai eficiente, sănătoase și naturale diete. În dieta cu sfeclă, trebuie să alegem sfecla care este rotundă și care are o culoare de roșu intens pentru a ne bucura de beneficiile pe care le oferă. În plus, natura este plină de fructe și legume care ne ajută să ne păstrăm silueta.


Sfecla are un gust proaspăt, pământesc, nu are calorii și este bogată în fibre, de aceea este cea mai potrivită atunci când ținem o dietă. Ne va menține sătule mai mult timp, lucru care ne limitează consumul altor alimente, care ar putea să ducă la creșterea în greutate. 

Valoarea nutritivă a sfeclei

Sfecla este un aliment incredibil, cu proprietăți nutritive care nu ar trebui să fie excluse din dieta noastră zilnică. Această legumă oferă corpului energie, este recomandată în tratarea anemiei, bolilor de sânge și este bună pentru femeile însărcinate. Este o legumă bogată în fier, în caroteni, acid folic și vitaminele B1, B2, B3 și B6.

O porție de sfeclă fiartă are 31 de calorii, 1,5 grame de proteine, 8,5 grame de carbohidrați, 1,5 grame de fibre dietetice, 259 mg de potasiu, 32 mg de fosfor, 53, 2 mcg de acid folic și vitamina A. 

Citeşte continuarea pe www.clickpentrufemei.ro.

Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Adauga un comentariu »