Sanatatea ta / Medicamente »

Şapte sfaturi pentru a economisi atunci când mergi la farmacie

16 noiembrie, 14:30 | 3 comentarii

În fiecare lună, cheltuielile pentru medicamente și produse destinate sănătății ocupă o proporție însemnată în bugetul nostru. Din fericire, avem la îndemână mai multe metode prin care putem economisi bani atunci când mergem la farmacie.


Georgeta Ionescu, farmacist în cadrul Farmaciei DONA, mne oferă câteva sfaturi  utile pe care, dacă le vom pune în aplicare, vom observa că, în câteva luni, bugetul alocat medicamentelor se va reduce.

1. Ai grijă de sănătatea ta

Acordă importanța cuvenită prevenției. În măsura în care este în puterea ta, străduiește-te să previi și să îți protejezi pe cât posibil sănătatea. Cheltuielile asociate prevenției sunt considerabil mai mici decât cele destinate tratamentului curativ.

2. Cere sfatul medicului

Înainte de a te grăbi să recurgi la automedicație sau la sfatul apropiaților privind  administrarea medicamentelor, îți recomandăm să iei în considerare o consultație la medicul de familie sau specialist. Acesta îți va prescrie, în funcție de starea ta de sănătate și de istoricul medical, tratamentul de care ai nevoie sau îți va elibera o rețetă compensată (după caz).

3. Cere sfatul farmacistului

Discută cu farmacistul și întreabă-l care sunt alternativele terapeutice pe care le ai la dispoziție. El îți poate indica produse ce îți îmbunătățesc starea de sănătate și pe care altfel poate nu le-ai fi luat în calcul.

Citește mai multe pe această temă AICI

Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Ioan | 16 noiembrie 2016, 14:08
Ai un potential nelimitat! Proiect B: singurul cu adevarat stabil! Totul e de incredere! Povestea de Hollywood care iti aduce bani! Rapid! Hollywood e aici! Castiga si tu bani! Bani online, cu cel mai bun subiect de film! Suntem in plina expansiune! Implica-te si tu! Noi mergem spre Hollywood! Solicita acum detalii la adresa de email: [email protected]
2 Postat de: Teodora | 05 martie 2017, 21:20
Oportunitate convenabila in anul 2017. Minim 491,52 euro. Nu trebuie sa aveti experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerinte: cunostinte minime de utilizare a calculatorului (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi, in timpul liber. Oferim seriozitate si un mediu excelent de lucru. Pentru a aplica și dvs la aceasta oferta, trimiteti mesajul APLIC la una dintre adresele de email ale departamentului de informatii: [email protected]
3 Postat de: Sorin | 20 aprilie 2017, 12:33
Colaboratori online acasa. Selectam urgent colaboratori online acasa. Lucru pe calculator. Castiguri foarte motivante. Contract. Suport pas cu pas. Totul este legal. Solicitati acum detalii la adresa noastra de email: [email protected]
Adauga un comentariu »