Remedii naturiste / Problemele tale »

Remedii naturiste pentru durerile menstruale

Autor: Stefania | 05 martie, 10:15 | 5 comentarii

Pentru momentele când pur și simplu nu mai poți rezista și ai un răgaz și pentru tine, iată ce poți face să scapi de durerile chinuitoare, fără să te mai îndopi cu medicamente antiinflamatoare, care sunt destul de dăunătoare organismului, mai ales luate prea des.


Articole similare:

Durerile menstruale pot deveni o sursă mare de stres pentru multe din femei. Cum suntem mereu pe fugă și abia mai avem timp să ne îngrijim cum trebuie, avem tendința de a nu băga în seamă faptul că nervozitatea vine și de la durerile lunare.

Pentru momentele când pur și simplu nu mai poți rezista și ai un răgaz și pentru tine, iată ce poți face să scapi de durerile chinuitoare, fără să te mai îndopi cu medicamente antiinflamatoare, care sunt destul de dăunătoare organismului, mai ales luate prea des.

Remedii naturiste pentru durerile menstruale – ceai de coada-șoricelului

Ceaiul de coada-șoricelului este unul dintre cele mai bune ceaiuri pentru femei, atât pentru ciclul neregulat, cât și pentru dureri menstruale sau stări neplăcute la menopauză. Ceaiul de coada-șoricelului influențează în mod pozitiv funcționarea organelor pelviene ale femeilor.

Pe lângă cele trei căni pe zi pe care trebuie să le bei în perioada ciclului menstrual, poți face o baie de șezut cu ceai de coada-șoricelului. O singură baie îți va alunga durerile imediat. În plus, este foarte bun și pentru mâncărimile din vagin sau hemoroizi.

Remedii naturiste pentru durerile menstruale – calmează-ți durerile cu mușețel și ghimbir

Un alt ceai extrem de bun ca remediu pentru durerile menstruale este ceaiul de mușețel. Mușețelul liniștește nervii, este bun pentru tulburările menstruale sau alte afecțiuni ale organelor pelviene și pentru durerile lunare. Are proprietăți antiinflamatorii foarte puternice, deci va dispărea imediat senzația de disconfort din cauza ovarelor inflamate. Perioada menstrei este, de obicei, una foarte neplăcută, însoțită de oboseală și stres, sistem imunitar scăzut, iar ceaiul de mușețel face mult bine în toate privințele. Insomnii, dureri de burtă, supărare, stres și neliniște sufletească.

Ghimbirul este o altă idee excelentă pentru tratarea durerilor menstruale. Fiert în apă timp de 5-10 minute este excelent, are puterea de a dezinfecta apa și ia durerea imediat. Ceaiul de ghimber se poate bea cu miere sau simplu. Se bea cât mai mult în timpul menstruației.

Remedii naturiste pentru durerile menstruale – un preparat excelent pentru dureri, oboseală și insomnie

Un alt remediu ușor este să masezi părțile dureroase, prin mișcări circulare, ușoare. După masaj, indicat este să faci o baie de șezut sau să îți bagi picioarele într-un lighean cu apă fierbinte și ceai fierbinte. Imediat vei simți o calmare.

Dacă ești într-o perioadă de stres maxim, de oboseală și durerile menstruale îți fac viața cruntă, dar și insomniile sunt o problemă, iată un remediu naturist care să rezolve acestea probleme. Prepară un ceai din următoarele ingrediente: 50 de grame de ciuboțica-cucului, 25 de grame de flori de levănțică, 10 grame de sunătoare și 5 grame de rădăcină de odolean. Se lasă la infuzat 3 minute și se bea seara cu înghițituri mici.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Alexandru | 05 martie 2016, 10:12
Pentru toate localitatile! Bani din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent numai oameni extrem de seriosi si interesati colaboreze cu noi, pentru a lucra in timpul liber sau full-time, la alegere, in asa fel incat sa obtina castiguri imediate, 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna. Va rugam sa solicitati cat mai repede detaliile necesare, unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]
2 Postat de: Dorina | 05 martie 2016, 11:03
Bani extra, cu un sistem revolutionar! Poti sa fii deschis pentru o clipa si si sa descoperi in premiera un program care cu adevarat si in modul cel mai serios iti aduce bani? Eu sunt aici sa te ajut din toate puterile! Incepe imediat! Totul este verificat si functioneaza perfect! Oricand vrei mai multe detalii, cauta-ma la adresa de email: [email protected]
3 Postat de: Negru Vasilica | 05 martie 2016, 17:37
Gata sa iei bani! Ai obosit sa cauti mereu prin tot felul de oferte neserioase? Gata cu cautarile! Acum te opresti aici si castigi bani! Repede! Avem cel mai bun sistem de instruire si cel mai bun program de castigat bani, potrivit pentru toti oamenii! Noi te ajutam indeaproape, cu mare atentie, in asa fel incat tu sa ai succesul asigurat. Vrei mai multe detalii? Cauta-ne chiar acum la adresa de email:[email protected]
4 Postat de: Ruth | 05 martie 2016, 19:14
Activitate noua si usoara! Vrei sa castigi mai multi bani lucrand la domiciliu? Acum este timpul sa iei hotararea care iti va imbunatati simtitor situatia financiara! Avem nevoie de oameni ambitiosi si seriosi! Trebuie sa incepi chiar acum! Cere urgent mai multe detalii la adresa de email [email protected]
5 Postat de: Vasilica Florina | 06 martie 2016, 10:19
Bani din prima lună! 100-285 de euro lunar! Avem nevoie imediat, acum, de colaboratori din toate localităţile ţării, pentru o activitate simplă, in timpul liber sau full-time, la alegere, cu câştiguri imediate, de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima lună. Atenţie, cerem seriozitate. Vă rugăm să solicitaţi detaliile necesare unuia dintre membrii echipei. Trimiteţi un mail cu solicitarea “detalii” la adresa: [email protected]
Adauga un comentariu »