Actualitate »

Reguli de frumusețe pentru 2016

05 ianuarie, 11:20 | 1 comentariu

Am strâns pentru tine câteva reguli de care să ţii cont când vine vorba de frumuseţe, în noul an. Sunt sfaturi generale, pe care dacă le vei urma, tenul tău va fi sănătos și va arăta radios şi frumos în fiecare zi.
 


Cea mai importantă acţiune pentru frumuseţe? Demachierea! Şi o curăţare profundă, fără orice fel de machiaj aplicat pe ten.

Niciodată să nu foloseşti un săpun obişnuit sau prea multă apă pe chipul tău. Foloseşte în schimb o loţiune sau un lapte demachiant. Tenul tău se va deshidrata mai puţin de-a lungul timpului.

Nu folosi niciodată roz pe buze. Gloss-ul transparent este întotdeauna o alegere perfectă.

Nu da buzna în magazine după o crema extrem de scumpă. Cel mai bun atelier pentru frumuseţe este chiar..la dentistul tău. Un zâmbet atrăgător şi o dantură perfectă te vor face să radiezi!

Machiază-te în fiecare zi, chiar şi în week-end. Şi familia ta vrea să te vadă strălucind.

Evită scruburile prea agresive sau peeling-ul chimic. Îţi pot deteriora tenul.

Citește continuarea articolului pe clickpentrufemei.ro

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Kosa Ildiko | 05 ianuarie 2016, 22:08
Colaborare cu castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Selectam urgent persoane din toate localitatile tarii, pentru colaborare part-time sau full-time. Castigurile, de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), vin din prima luna, iar activitatea este extrem de simpla. Garantam seriozitate maxima si cerem acelasi lucru. Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: 
[email protected]
Adauga un comentariu »