Actualitate »

Pregătește-ți pielea pentru plajă!

Autor: Dora Chelariu | 17 iulie, 12:30 | 1 comentariu

Abia aștepți să ajungi la plajă și să te relaxezi sub soarele dogoritor? Aplică din timp tratamente cu ingrediente naturale, care te ajută să scapi de micile imperfecțiuni și să te expui fără grijă în costumul de baie.


Autobronzantul maschează vergeturile

Apariția la plajă în costum de baie nu trebuie să îți provoace frustrări și nesiguranță. Orice femeie își dorește să mascheze cât mai bine micile imperfecțiuni. Dacă ai vergeturi al căror aspect te deranjează, o soluție ar fi să aplici o cantitate mică de autobronzant pe zonele cu probleme. Produsul le va estompa. Când pielea este albă și te expui pentru prima dată la soare, e posibil ca aceste linii fine să se accentueze mai mult, așa că puțin autobronzant sau pudră bronzantă te fac să te simți mai confortabil.

Estompare cu mască din avocado

O mască naturală care îmbunătățește aspectul pielii, făcând vergeturile să fie mai puțin vizibile se prepară din o jumătate de avocado, 6 capsule de vitamine E, 2 linguri ulei de măsline, 2 linguri gel de aloe vera și 2 capsule de 50 mg zinc praf sau 5 picături de zinc lichid. Se zdrobește avocado până obții o pastă, apoi se amestecă cu restul ingredientelor. Se întinde crema pe zonele cu vergeturi și se lasă să acționeze 30 de minute. Se clătește cu apă călduță.

Hidratare cu ulei de ricin și de migdale

Pentru a da strălucire pielii și a diminua aspectul vergeturilor, zonele pe care acestea apar trebuie hidratate intens. O soluție la îndemână constă în folosirea, în fiecare seară, a unui amestec din ulei de ricin și ulei de migdale. Uleiul de migdale poate fi înlocuit și cu cel de măsline. Adaugă câte o capsulă de vitamina A și E, pentru și mai multă hidratare. Masează ușor zonele cu probleme.

Citește mai multe pe această temă AICI

Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Costica | 18 iulie 2017, 18:19
Bani repede, usor si comod. Obtii usor rezultate. Aici poti sa castigi repede si bine. Mai ai un pas sa te convingi. Cand doresti sa afli despre ce este vorba si sa primesti toate detaliile la adresa ta de email, trimite cuvantul DETALII la adresa aceasta de email
[email protected] com
Adauga un comentariu »