Viata sexuala / Sex&dragoste »

Prea obosiți pentru sex? Iată ce trebuie să faci pentru a aprinde dorința!

Autor: Cristina Popescu | 27 ianuarie, 14:50 | 3 comentarii

Sexul şi stresul sunt strâns legate. Majoritatea dintre noi deja ştim asta instinctiv şi ne resimţim negreşit după o săptămână sau două mai aglomerate care ne-au scăzut apetitul sexual, deşi cel din urmă luptă foarte bine împotriva stresului. Nu degeaba se spune că o viaţă sexuală împlinită duce la o viaţă liniştită şi nestresată.


Un program prea plin pentru sex?

Se ştie că lipsa activităţii sexuale influeanţează negativ apetitul sexual. Mulţi dintre noi ne trezim mai ocupaţi decât am fi crezut vreodată că e posibil, mai ales femeile care trebuie să jongleze cu mai multe activităţi ca jobul de la birou, cel de părinte şi cel de a ţine o casă în picioare, care împreună pot duce a un program mai mult decât încărcat. Cum pot acestea duce la un libido scăzut? Un program plin înseamnă deloc sau foarte puţin timp de odihnă şi relaxare, ceea ce poate duce la un consum complet de energie şi implicit de energie sexuală.

Un program ocupat înseamnă şi o minte ocupată şi când avem foarte multe lucruri pe cap ne e mai greu să ne relaxăm şi, mai ales pentru femei devine mai greu să "intre în stare". Un orar plin creează dificultăţi şi în a găsi timp pentru sex, acesta putând deveni încă un lucur de bifat în orarul zilnic deja aglomerat. Toţi aceşti factori pot conduce la o scădere a libido-ului, ce poate avea consecinţe pe termen lung.

Ce e de făcut:

Soluţia evidentă este o "aerisire" a programului. Mai uşor de zis decât de făcut. Oamenii ocupaţi, mamele ocupate mai ales, sunt nevoiţi să ia decizii grele când vine vorba să taie activităţi din program şi trebuie să prioritizeze lucrurile importante şi să înveţe să spună "nu" celor mai puţin importante.

Ascultaţi muzica în timpul activităţilor curente

Muzica este cunoscută pentu efectele sale terapeutice şi poate fi cu uşurinţă introdusă în activităţile zilnice. Cei ocupaţi pot să asculte muzică în timpul activităţilor zilnice, la birou, pe drum, în timpul meselor. Acest lucru nu fură deloc din timp şi beneficiile sunt considerabile. Fiind bună pentru relaxare, muzica poate ajuta şi seara, în crearea atmosferei pentru sex. Alegeţi un stil calm, relaxant, dar stimulant în acelaşi timp,care să vă scoată complet din minte activităţile de zi cu zi.

Exerciţii de respiraţie

Exerciţiile de respiraţie sunt foarte bune împotriva stresului şi pot fi folostie oricând şi oriunde. Sunt uşor de învăţat, uşor de aplicat şi pot folosite pe loc oricând simţiţi tensiunea mai mare. Acestea pot fi practicate şi în cuplu, o şedinţă scurtă de relaxare în doi putând fi un preludiu excelent.

Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Ema | 29 ianuarie 2016, 13:07
SUPER-OFERTA de lucru part-time, la domiciliu ! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza acum cu noi, convinsi de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit de instruire. Selectam dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time. Cerem seriozitate si rabdare. Daca doriți mai multe informații, trimiteti textul “INFO” la adresa de e-mail: [email protected]
2 Postat de: George | 02 februarie 2016, 19:45
Dacă nu ai altceva mai bun de făcut, decât să ți pierzi tmpul fără folos, încearcă să castigi niste bani postand anunturi 1-2 ore/zi. Nu e țeapă, nici glumă. Contract de comision, recomandare de muncă. Editură cauta isteți pentru promovarea cartilor electronice (e-books), pe piata internațională de limbă engleză. Acum s-a dat startul pe piata americana. Ratați ocazia, si veți regreta. Ultimii metri, pentru câștiguri substanțiale. Vino acum in echipă si vei fi indrumat pas cu pas. Nu te costă nimic decât câteva zeci de minute zilnic. Detalii la emailul [email protected] numai dacă crezi că ești capabil de seriozitate!
3 Postat de: Mihai | 15 iunie 2016, 19:50
Crezi ca marimea penisului conteaza ? lungimea sau grosimea ? Bineinteles ca Da ,conteaza !! "Femeile prefera barbatii mai dotati" potrivit declaratiilor celor mai renumiti consilieri de cupluri , e de stiut faptul ca exista o multime de aparate creme ,pompe ,pastile magice pentru marirea penisului pe internet care nu functioneaza! pastilele pe langa faptul ca sunt extrem de costisitoare nu functioneaza ele reprezinta doar un supliment alimentar la alt pret desigur... eu unul am incercat cu succes exercitiile de pe site-ul mareste-penisul info si am avut rezultate considerabile inca din primele saptamani ,cat despre operatiile chirurgicale nu cred ca are rost sa povestim, riscul la care te supui este mult prea mare... nu cred ca merita sa ti-l asumi si pe deasupra pretul unei astfel de operatii este destul de piperat si nu prezinta nici o garantie, mai mult poate genera pierderea sensibilitati organului sau impotenta in cel mai bun caz.
Adauga un comentariu »