Actualitate »

Prea mult tratament pentru riduri te lasă fără expresie facială

21 ianuarie, 17:00 | 1 comentariu

Frumuseţea exterioară a reprezentat dintotdeauna un ideal de atins atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei, fiind asociată cu tinereţea pielii, pe care trebuie să o prezervăm cât de mult posibil. Însă, când dezvolţi o obsesie pentru tratamentele antirid, există riscul să rămâi fără expresie facială.


Articole similare:

Cu toate că îmbătrânirea este un proces normal în viaţa oricărei persoane, în ultimii ani s-au dezvoltat numeroase tratamente şi proceduri care au scopul de a diminua ridurile.

Aceste tratamente sunt diversificate şi accesibile, însă folosirea lor în exces poate duce la pierderea naturaleţii şi la lipsa totală a expresiei faciale.

Un proces natural

Ridurile sunt cute ale pielii rezultate în urma unor procese absolut fireşti pe parcursul vieţii, atât la bărbaţi, cât şi la femei, care duc la degradarea fibrelor elastice şi de colagen.

Fibrele elastice, esenţiale pentru aspectul tânăr al pielii, sunt generate numai în primii ani de viaţă, după care producţia este aproape stopată. La fel se întâmplă şi cu producţia de colagen, care este încetinită cu trecerea timpului.

La toate aceste procese naturale se adaugă şi o serie de factori externi, cum ar fi expunerea la soare fără protecţie, fumatul, poluarea, ereditatea şi, bineînţeles, diversele boli inflamatorii ale pielii.

Citește continuarea articolului AICI

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Florin | 21 ianuarie 2016, 16:05
Proiect nou, de talie mondiala! Nu este necesara niciun fel de experienta, decat cunostinte minime de computer! Oferim curs de instruire gratuit si complet,de la zero, pe computer! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si corectitudine. Daca va intereseaza,va oferim alte detalii, dupa ce trimiteti un e-mail cu subiect ”Info” la adresa de email: [email protected]
Adauga un comentariu »