Actualitate »

Perspirex, soluţia salvatoare (P)

31 iulie, 11:58 | 0 comentarii

Conform unui studiu realizat în Anglia şi în Germania, în ceea ce priveşte transpiraţia excesivă nu există o diferenţă relevantă între sexe. Atât femeile cât şi bărbaţii se confruntă cu hiperhidroza, de multe ori fără să fie conştienţi de faptul că hiperhidroza este o afecţiune pe cât de incomodă pe atât de simplu de controlat. Soluţia sănătoasă şi eficientă pentru această problemă este disponibilă acum şi în România: antiperspirantul Perspirex!

Perspirex, antiperspirantul celor de la Riemann, este soluţia pe care te poţi baza 24h/24.

Prin formula sa unică, bazată pe clorura de aluminiu, Perspirex asigură protecţie totală împotriva petelor de transpiraţie şi a mirosurilor neplăcute pentru cel puţin 72 de ore de la aplicare.

Perspirex este un produs unisex, care nu conţine conservanţi artificiali, parabeni sau parfum.

Care sunt avantajele Perspirex?

Perspirex este compus din trei elemente care acţionează eficient împotriva hiperhidrozei (transpiraţia în exces) :
- Clorura de aluminiu: ingredientul activ;
- Baza de alcool: curăţă şi dezinfectează suprafaţa pielii;
- Lactat de aluminiu: diminuează iritaţia pielii şi sporeşte confortul acesteia.

Toate acestea combinate reacţionează cu apa din corpul tău, controlând activitatea glandei sudoripare. Cu Perspirex eşti liberă să te mişti în voie şi să uiţi de grija materialelor atunci când eşti la shopping.

Cum îl foloseşti?

Pentru un efect maxim, Perspirex trebuie aplicat numai seara, înainte de culcare, când glandele sudoripare sunt mai puţin active, pe pielea complet uscată şi neiritată (la 48 de ore de la epilat sau ras ). Dimineaţa se clăteşte cu apă şi săpun fără reaplicare. Foloseşte-l de două sau de trei ori pe săptămână şi vei scăpa de petele stânjenitoare de pe haine şi de mirosul neplăcut.

Astfel, un singur flacon îţi este suficient pentru până la 6 luni, spre deosebire de deodorantele obişnuite pe care le schimbi mai des.

Unde il gasesti?

În România Perspirex se comercializează în lanţurile de farmacii şi în farmaciile independente şi se poate comandă online pe www.perspirex.ro la un preţ de 58,9 lei.

Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Adauga un comentariu »