Actualitate »

Năutul detoxifiază ficatul și sprijină sănătatea sistemului cardiovascular

03 februarie, 14:55 | 1 comentariu

Năutul este un ingredient de bază în bucătăria din Orientul Mijlociu, fiind folosit în prepararea diverselor feluri de mâncare tradiţională precum humus, tahini, sosuri şi salate.


Ingredientul originar din zona mediteraneană este bogat în fibre, minerale şi vitamine. Având un conţinut scăzut de grăsimi, acesta oferă organismului numeroase beneficii precum:

- Scade colesterolul LDL. Precum alte ingrediente bogate în fibre alimentare, năutul sprijină digestia şi scade colesterolul, prevenind astfel riscul apariţiei problemelor cardiace. De asemenea, are în compoziţie acizi graşi esenţiali precum acid alfa linoleic (ALA) şi Omega-3, care joacă un rol important în sănătatea sistemului cardiovascular.

- Detoxifiază organismul. Molibdemul din compoziţie sprijină eliminarea sulfiţilor şi regenerarea ficatului.

Citește continuarea articolului pe ziarulring.ro

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Sibnet | 04 februarie 2016, 07:58
In alta ordine de idei, daca iubiti cartile si doriti sa va dezvoltati propria afacere in domeniul pietei electronice de carte, cereti informatii suplimentare la [email protected]
Veti obtine informatiile necesare, sub forma unui curs pe care il veti primi gratuit pe adresa de e-mail. Nu trebuie sa investiti. Tot ce aveti nevoie este un calculator, conexiune la internet si dorinta de a face parte dintr-un proiect absolut minunat.
Adauga un comentariu »