Actualitate »

Incredibil! Ce avantaje are consumul a 3 kiwi pe zi

Autor: Alexandra Obreja | 21 aprilie, 14:00 | 1 comentariu

Hipertensiunea este una dintre cele mai frecvente boli din zilele noastre. Ea poate crea probleme grave de inimă precum infarct, afecţiuni coronariene sau atac cerebral.


Cauzele hipertensiunii sunt, de obicei, dieta nesănătoasă şi sedentarismul. E bine să ştii că un aliment-minune îţi poate salva viaţa.

Kiwi, un fruct sănătos

Kiwi este un fruct tropical bogat în magneziu şi potasiu, care au rolul de a regla presiunea sângelui şi îmbunătăţeşte sistemul cardiovascular. Mai mult decât atât, dacă mănânci 3 kiwi pe zi te vei simţi mai sănătoasă şi plină de energie.

Explozie de vitamine

Combinaţia de fitonutrienţi,  vitamine (B1, B3, B6, B9, C, E, K) şi minerale (potasiu, magneziu, fosfor,calciu, fier zinc, mangan) regăsite în kiwi fac din acest fruct un adevărat aliat în lupta împotriva bolilor de inima, atacului de cord şi bolilor repiratorii.

Proprietăţile naturale ale kiwi-ului îi permit să subţieze sângele fără efectele secundare ce pot apărea în cazul folosirii asipirinei. De aceea, kiwi-ul este un aliat de nădejde al sistemului circulator: reduce şansele de formare ale cheagurilor de sânge, coborând nivelul colesterolului negativ şi micşorând tensiunea.

Citește mai multe pe această temă AICI

Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Costica | 23 aprilie 2017, 08:27
Dovedit si cu rezultate: castigi la domiciliu. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre:
[email protected] com


http://bit.ly/29ypMJN
Adauga un comentariu »