Psiho / Dezvoltare personala »

Horoscop: cum stai cu sănătatea în prima jumătate a anului

Autor: Cristina Popescu | 19 ianuarie, 16:10 | 1 comentariu

Sănătatea trebuie să reprezinte o prioritate pentru fiecare dintre noi, indiferent de zi, lună sau an. Iată ce ne rezervă horoscop sănătății în prima jumătate a anului pentru fiecare zodie în parte!


BERBEC

În 2016, sănătatea ar trebui să ocupe locul fruntaș pe lista de priorități a nativului berbec. Sub influența retrogradării lui Jupiter în Fecioară, în primele cinci luni ale anului este posibil să suporți consecințele stilului de viață, alimentației și exceselor din 2015, astfel că vei fi nevoit să-ți reevaluezi sănătatea și să aduci ajustările necesare.

Sfat? În 2016, luptă împotriva tentației de a-ți neglija sănătatea!

TAUR

Încă de la începutul anului, este recomandat să te preocupi atent și mai mult de sănătatea ta, anul 2015 fiind presărat cu evenimente de un mare impact emoțional pentru tauri. Totodată, nativilor taur nu le-ar strica să vadă viața în nuanțe în culori mai vii și să renuțe la vechile tipare de gândire.

GEMENI

Deși au avut multe de pătimit cu sănătatea încă din 2012, gemenii trebuie să fie și anul acesta prudenți, mai ales că pot reveni în peisaj bolile tratate superficial, incorect sau neglijate în totalitate în ultimii ani. Gemenii se pot confrunta cu afecțiuni provocate în special de surmenajul fizic, frustrări, temeri sau dezamăgiri.

Anul acesta le sunt recomandate curele de detoxifiere mentală și a corpului.

RAC

În primele luni ale anului, nativii rac pot suporta consecințele neglijării sănătății în lunile de primăvară și toamnă ale anului 2015.

Se poate spune că se anunță un sezon de primăvară solicitant pentru racii care prezintă afecțiuni hepatice, osteoporoză sau sciatică. Astfel le sunt recomandate exercițiile fizice, introducerea în alimentație a alimentelor bogate în siliciu, precum și consumarea din abundență a fructelor și legumelor bogate în săruri minerale. Limitarea consumului de alcool este vitală.

LEU

Anul 2016 va fi indulgent în planul sănătății pentru reprezentanții zodiei leu. Totuși, nativii se pot confrunta cu retenția de apă, dureri de spate sau chiar eventuale depresii. Schimbă-ți complet stilul de viață și află ce alimente trebuie să consumi mai des pentru a preveni instalarea acestor afecțiuni.

FECIOARĂ

În 2016, fecioarele vor fi ferite de urgențele de ordin medical, cu toate că trebuie să fie în continuare precaute. Până la sfârșitul lunii mai, crește rata de succes a curelor de slăbire și detoxifiere urmate în acest interval.

BALANȚĂ

Pentru balanțele care tocmai au aflat că sunt predispuse genetic la obezitate, diabet sau hipoglicemie, este recomandat ca acestea să-și țină sub atentă observație starea de sănătate, cât și evoluția ei.

Nativii zodiei balanță pot fi tentați să urmeze cure drastice de slăbit, însă lipsa rezultatelor le poate propulsa într-o depresie, dacă nu obțin rezultatele perfecțiunii dorite.

SCORPION

Primele luni ale anului marchează o perioadă în care poți întâmpina greutăți în ceea ce privește gestionarea nivelului de energie, astfel că te poți supune riscului unor accidentări serioase. Scorpionii prezintă, de altfel, un risc crescut de inflamații, lovituri la nivelul capului și feței.

SĂGETĂTOR

Organismul săgetătorilor a avut de suferit în intervalul 2012-2015 din cauza temerilor și frustrărilor care le-au dat mult de furcă.

Curele de slăbire urmate de săgetători în prima jumătate a anului ar putea da rezultate, atâta timp cât se înarmează cu răbdare. Totuși, nativii se pot simți lipsiți de vlagă și pot experimenta stări de apatie. Pentru a face față acestor provocări, săgetătorii trebuie să se odihnească mai mult, să învețe să se relaxe și să facă mișcare.

CAPRICORN

În 2016, capricornii nu se vor confrunta cu afecțiunin serioase, însă vor avea parte de schimbări la nivel emoțional, precum și în modul în care privesc lumea înconjurătoare. Este bine să accepte aceste schimbări și să le privească cu entuziasm.

VĂRSĂTOR

Încă din prima lună a anului 2016, vărsătorii sunt predispuși la afecțiuni precum retenții urinare, dureri de spate, indigestii, puseuri reumatice sau boli de piele, toate acestea avându-și rădăcinile în emoții reprimate, gânduri negative, frustrări etc.

PEȘTI

În 2016, peștii cu probeleme de sănătate neglijate trebuie să renunțe în a mai spera la vindecări miraculoase și să apeleze la medici.

Pentru că sistemul imunitar al peștilor nu funcționează la parametri optimi, este posibil ca nativii să lupte mai greu împotriva virusurilor și infecțiilor. Apelați cu încredere la curele de imunizare!

Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Gabriel | 19 ianuarie 2016, 22:09
Iti place sa citesti? Si ti-ar placea citind, sa inveti, sa faci bani mai multi!? Vino in echipa noastra. Căutăm urgent colaboratori part-time sau full-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul „CARTE” la adresa de email: [email protected]
Adauga un comentariu »