Psiho / Dezvoltare personala »

Forma feței dezvăluie ce fel de persoană ești

Autor: Cristina Popescu | 07 martie, 16:35 | 0 comentarii

Oamenii se recunosc unii pe ceilalți după trăsăturile feței. Astfel, forma feței unei persoane îi ,,trădează'' personalitatea și trăsăturile de caracter.


Există cinci forme de bază ale feței: convexe, concave, plane, convexe-concave și concave-convexe. Potrivit unor studii recente, se pare că există anumite corelații între forma feței și personalitatea unei persoane.

Iată, așadar, ce fel de persoană ești în funcție de forma feței!

Forma convexă

Persoanele cu forma feței convexă au un nas pronunțată sau mare, cu fruntea înclinată. De obicei, nasul este coroiat, sprâncenele mari și bărbia îngustă. Cel mai adesea, aceste trăsături ale chipului trădează o fire foarte încăpățânată. Atât bărbații, cât și femeile își pierd adesea răbdarea. În schimb, aceste persoane au o minte ascuțită și au cariere de succes în domeniul financiar.

Forma concavă

Forma concavă se remarcă printr-o frunte bombată, sprâncene plate, nas mic și gură delicată. În schimb, bărbia este proeminentă și lată. Persoanele cu această structură facială sunt amabile și înzestrate cu o răbdare de fier, pun accentul pe detalii și au capacitatea de a se descurca în situații stresante.

Forma plană

Persoanele cu forma feței plane au trăsături bine echilibrate, la fel ca și personalitatea lor. De obicei, acești indivizi sunt foarte calmi și au o personalitate stabilă. În plus, sunt parteneri buni atât în afaceri cât și în rolul de soț sau soție.

Forma convex-concavă

Acești oameni au fruntea înclinată, sprâncene groase, cu nasul și fruntea lată. Persoanele cu aceste trăsături faciale au un rol dominant în societate, fiind membri capabili în comunitatea lor.

Forma concav-convexă

Persoanele cu acest tip de față au fruntea bombată, nasul mic, bărbia îngustă și gura delicată. Aceste trăsături ,,trădează'' un caracter impulsiv, ba chiar exploziv uneori, motiv pentru care aceste persoane sunt instabile din punct de vedere emoțional și moral. Totuși, acești indivizi pot ,,citi'' cu ușurință emoțiile persoanelor din jurul lor.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Adauga un comentariu »