Sanatatea ta / Ce te doare »

Exerciții pentru vederea la distanță

Autor: Maria Stoica | 30 decembrie, 08:35 | 4 comentarii

Dacă ești o persoană care petrece mult timp în fața calculatorului, ai mari șanse să suferi de miopie. Acesta înseamnă că nu vezi clar obiectele aflate la distanță mare. În această situație, cei mai mulți se gândesc deja la ochelari, însă îmbunătățirea vederii se poarte face și printr-un tratament natural. Există niște exerciții pentru vederea la distanță care se pot face foarte ușor și care, în timp, vor da rezultate.


Iată câteva exerciții pentru vederea la distanță

Unul dintre exercițiile pentru vederea la distanță este acesta: privește la distanță în fiecare oră pentru cel puțin jumătate de minut. Poți face acest lucru uitându-te la cel mai îndepărtat colț al încăperii în care ești.

Cu ajutorul acestui exercițiu pentru vederea la distanță vei reuși să-ți îmbunătățești focusul asupra obiectelor aflate la distanță, prevenind ochiul din a se "obișnui" doar cu obiectele aflate în apropiere.

Iată un alt exercițiu pentru vederea la distanță: Pentru acest exercițiu dă din cap în sus și în jos, ca și cum ai spune cuiva da. Privește tavanul și apoi degetele de la picioare.

Exercițiile pentru vederea la distanță, extrem de eficiente

Mai există un exercițiu pentru vederea la distanță: clipește conștient la fiecare sfert de oră.

Clipește conștient, de 10-20 ori, la fiecare sfert de oră – acesta este primul obicei care te va ajuta să îți îmbunătățești natural vederea.

Atunci când clipești, mușchii pleoapelor reglează glandele lacrimale și la un moment dat vei lăcrima, ceea ce este foarte bine și sănătos pentru ochii tăi.

Un alt exercițiu pentru vederea la distanță este acesta: ține ochii închiși pentru 10 - 15 secunde, din când în când (se efectuează fără ochelari în cazul în care porți deja unii).

Pentru a crește eficiența acestui exercițiu pentru vederea la distanță gândește-te la un eveniment plăcut și respiră profund de 5-7 ori. În acest fel vei elibera tensiunea din mușchii tăi oculari, aceștia se vor relaxa.

Pentru unul dintre cele mai eficiente exerciții pentru vederea la distanță ai nevoie de o foaie și de un pix. Pe o linie imaginară în fata ta vei plimba pixul de la nas înainte și spre nas. Focalizează un detaliu pe pix și încercă să îl vezi tot timpul. Îndepărtează și apropie lent pixul de nas, astfel încât să vezi clar detaliul de pe pix. Fă 10 îndepărtări și aproprieri și apoi relaxați ochii. Pune palmele la ochi și stai astfel 3 minute.

Câteva sfaturi utile dacă faceți exerciții pentru vederea la distanță: mănâncă cât mai des morcovi sau alte legume/fructe portocalii - ochii vor avea nevoie de vitamine; nu ai voie să dormi cu fața sau ochii în pernă; nu ai voie să apeși ochii.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Sibnet | 30 decembrie 2015, 07:58
Un program exceptional de castigat bani la domiciliu, acum la dispozitia tuturor oamenilor seriosi si harnici! Incepi rapid, simplu, eficient! Te invitam sa incepi acum un curs gratuit care te invata simplu si repede cum poti face bani pe internet. Cursul il primesti pe adresa ta de email, este gratuit, cu explicatii clare si te invata pas cu pas cum poti face bani pe internet. Pentru a primi cursul, trimite un mesaj la adresa de email: [email protected]
2 Postat de: Carmen | 30 decembrie 2015, 09:18
Cea mai serioasa oferta de lucru! Aceasta oferta s-a transformat deja intr-un fenomen, datorita seriozitatii noastre! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
3 Postat de: Cum Poti Sa Faci Bani Pe Net | 30 decembrie 2015, 12:01
Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata globala.
Proiectul este lansat de curand si are mari perspective.
NU este necesara niciun fel de experienta!
Asiguram suport si logistica in desfasurarea activitatii.
Lucrati intr-un mediu placut, proactiv.
Principala atributie este mentinerea unei evidente a ofertelor prospectante si actualizate zilnic.
Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal, cu posibilitatea unor bonusuri substantiale.
Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere.
Programul de lucru este flexibil.
Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor.

Solicitati acum mai multe detalii la adresa de mail indicata mai jos.

Cerinte:

- calculator si conexiune internet
- cunoastere navigare online si operare pc.
* nu sunt necesare cunostinte avansate pc.
- limba engleza, nivel incepator
- perseverenta, ambitie si dorinta de a reusi intr-un domeniu nou

Oferim:
-instruire gratuita
-contract
-scrisoare de recomandare pentru persoanele interesate de aceasta
-posibilitatea de a lucra de acasa

mail: [email protected]
4 Postat de: Raiciu | 01 ianuarie 2016, 15:12
Caștiguri suplimentare la domiciliu 3 ore/zi.Condiții: cunoștințe minime de operare pe PC., răbdare, seriozitate, perseverență. Instruire gratuită pas cu pas prin e-mail. Ofer si cer seriozitate maxima. Trimite INFO la adresa [email protected]
Adauga un comentariu »