Actualitate »

Distracție și premii la crosul Click! Sănătate

Autor: Redacție | 18 iunie, 12:45 | 3 comentarii

Iubitorii de mișcare de la mic la mare au venit astăzi în parcul Herăstrău din București la cea de a noua ediție a crosului Click!Sănătate.


Încă de la primele ore ale dimineții, în ciuda vremii destul de capricioase, zeci de oameni au venit să facă mișcare în aer liber și să se distreze.

La fel ca în fiecare an, un număr foarte mare de oameni au răspuns afirmativ la inițiativa Click!Sănătate de a înconjura parcul alergând.

De la cei mai mici participanți la profesioniști, toată lumea a fost pregătită să alerge echipată corespunzător.

Mișcare, indiferent de starea vremeii

Echipamentele sportive care mai de care, de la spiderman la zâne au fost la rang de cinste încă de la ora 08:00 dimineața.

Părinții au venit cu copii de mână sau în cărucioare pentru a se alătura participanților la cros.

Distanța propusă pentru acest eveniment a fost de 7 kilometri, startul având loc de la Insula Trandafirilor din parcul Herăstrău.

Au fost prezenți reprezentanți ai fiecărei categorii: juniorii (10-18 ani), seniorii (19-59 de ani) dar și veteranii (peste 60 de ani).

Înainte de a începe cursa, după ce toată lumea a făcut inscrierea și a primit numărul de concurs, împreună cu instructorul Cristina Antonescu de la clubul Viva Sport, au făcut exerciții de încălzire și streching.

Multipla campioană Ana Maria Brânză a dat startul

La ora 10:00, multipla campioană olimpică la spadă Ana Maria Brânză a dat startul competiției, alergând împreună cu cei peste 300 de participanți.

Vremea ploioasă nu i-a împiedicat pe cei veniți să dea o tură de parc și să se bucure de o doză de sănătate prin mișcare.

Cei mai bine pregătiți au reușit în doar 10 minute să treacă de linia de sosire.

Mișcarea nu ține cont de vârstă sau de vremea de afară, mișcarea este sănătate curată.

Atmosfera înainte de premiere a fost întreținută de cântăreața Adora, Liviu Teodorescu și Trupa Today.

Crosul Familiei ingredientul special

Cele mai frumoase activități sunt cele pe care le faci alături de oamenii dragi ție, alături de familie. Așa că și la această ediție, copiii au participat alături de părinți pe o distanță de 300 de metri.

Startul la această categorie a fost dat de Livia Graur, prezentatoarea știrilor de la Prima Tv, care a venit însoțită de fetița ei.

Au fost răsplătiți cei care au avut cele mai reușite costume.

Iată-i pe câștigătorii competiției Crosul Popular!

Evenimentul a fost realizat cu sprijinul sponsorilor HimalayaFuturoDoppelherzFamily CareBecelAQUA Carpatica și al partenerilor: Prima TVFederația Română de Atletism, Primăria Municipiului București

Foto: Dorin Constanda

                   

                         

                           

 

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Stoian Stanciu | 18 iunie 2017, 13:30
OFERTA DE LUCRU ACASA PE CALCULATOR.Lucrati in limita timpului disponibil si beneficiati de castigori in finctie de realizari.Daca va hotarati trimiteti solicitare cat mai repede la email [email protected]
2 Postat de: Florenta | 19 iunie 2017, 12:53
Din pacate articolulul este este plin de informatii gresite. Persoana care l-a scris a stat la adapost de ploie sau chiar a nu fost prezenta:
1)primii alegatori au ajuns in circa 20 min,
2)ultimii doi premianti din poze au alergat 7 km alaturi de ceilati la cursa po***ra si au fost singurii la categoria lor care au termiat (nu la crosul familiei - 300m)
3 Postat de: Stefan | 19 iunie 2017, 13:34
Ha ha ha ...
Subscriu la observatii!
Halal reporteri!
Adauga un comentariu »