Stil de viata&dieta / Diete »

Dieta japoneză: cum să slăbim sănătos

18 martie, 11:30 | 1 comentariu

După cum știm, printre japonezi se numără cele mai puține persoane supraponderale, datorită stilului de viață sănătos pe care aceștia îl practică. Dieta japoneză este bazată pe consumul de legume, fructe, pește și orez, dozate în cantități mici și mâncate încet.


u trebuie să vă gândiți că de acum va trebui să învățați noi tehnici de preparare a mâncărurilor, ci puteți doar să vă bazați pe elementele principale ale dietei japoneze pentru a beneficia de proprietățile care ajută la slăbit și o viață sănătoasă. Un alt secret este faptul că în momentul în care mâncăm mai încet, creierul are timp să proceseze senzațiile de foame și de sațietate.

Ce alimente se consumă în dieta japoneză?

Orez – acesta este vedeta dietei japoneze. Este recomandat să consumați cantități mici de orez pe parcursul unei zile, preferabil inclus în diferite feluri la fiecare masă. Datorită faptului că are în compoziție carbohidrați complecși, orezul ne oferă senzația de sațietate. Aveți grijă să îl gătiți cât mai sănătos, de preferință la abur.

Legume – printre alimentele cele mai des întâlnite în alimentația japonezilor se numără: muguri de bambus, morcovi, ardei grași sau iuți, mazăre, roșii, ridichi, napi, ciuperci. Fie că le fierbeți și le asezonați cu un sos delicios, le fierbeți la aburi sau le faceți la cuptor, important este să păstrați proprietățile nutritive ale acestora și să le diversificați de fiecare dată.

Citește continuarea materialului pe totuldespremame.ro

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Micsunica | 21 martie 2016, 15:19
Bani imediat, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Va asteptam urgent in echipa noastra, pentru a colabora cu noi si pentru a castiga 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time) imediat, din prima luna, cu o activitate deosebit de simpla si de viitor. Garantam seriozitate absoluta si cerem seriozitate absoluta! Pentru mai multe detalii, contactati imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:[email protected]
Adauga un comentariu »