Actualitate »

Dieta fără carbohidrați

13 august, 11:55 | 1 comentariu

Numeroase studii au fost dezvoltate de cercetători în ultimii 11 ani legate de dieta fără carbohidrați iar concluziile experților în nutriție și sănătate au fost în favoarea acestei diete.


Eliminarea carbohidraților este o alternativă excelentă inclusiv pentru tratarea obezității, dar și a altor afecțiuni cu care societatea modernă se confruntă datorită alimentelor procesate și mâncării nesănătoase. Carbohidrații sunt exact compușii pe care organismul îi asimilează cel mai repede. Cu mici diferențe, pe care dieta fără carbohidrați le conține.

Carbohidrați răi vs. Carbohidrați buni

Carbohidrați sau zaharuri, procesarea lor rapidă de către organism generează glucoza din corp. Există însă două tipuri de carbohidrați care generează energie: fie cu eliberare rapidă- carbohidrații răi, fie cu eliberare treptată- carbohidrații buni.

Citeste mai mult despre dieta fara carbohidrati pe diete-sanatoase.ro

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Stela | 17 august 2015, 06:12

Castiguri nelimitate part-time! Oamenii ne cauta fara incetare si deja suntem un fenomen! Aceasta oportunitate le-a mers tuturor direct la suflet! Poti si tu sa incepi acum sa castigi bani, simplu, fara batai de cap, fara sa ai niciun fel de experienta! Cere urgent detalii mai multe la adresa de email: [email protected]
Adauga un comentariu »