Actualitate »

Dieta cu supă de varză pentru 7 zile

09 martie, 12:10 | 1 comentariu

Dieta cu supa de varza este considerata a fi un regim fad, deoarece se bazeaza pe consumul unei cantitati nelimitate de supa de varza, care este slaba in calorii, dar bogata in fibre. Cu alte cuvinte, se incurajeaza un consum cat mai mare din acel tip de supa, dar se mai adauga, pe langa aceasta, si anumite cantitati de legume si fructe.


Se poate urma doar timp de 7 zile; daca se depaseste aceasta durata, pe termen lung poate deveni periculoasa pentru sanatate, caci exista riscul sa duca la malnutritie.

Meniuri in dieta cu supa de varza

Nu trebuie sa va abateti de la regulile impuse de strictetea curei. Iata ce trebuie sa mancati pe parcursul fiecarei zile dintre cele sapte in care urmati dieta cu supa de varza:

Ziua 1

- supa de varza in cantitate oricat de mare;
- fructe;
- bauturi permise: ceai neindulcit, cafea neagra, suc de afine, apa

Dieta cu supa de varza o gasiti pe diete-sanatoase.ro

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Tudor | 09 martie 2016, 16:41
Castiguri online reale si rapide! Castiguri intre 100-285 euro lunar, *part-time* Oferta de lucru la domiciliu. Acum avem cea mai mare nevoie de colaboratori foarte seriosi! Vrei sa castigi bani rapid? Vrei un viitor mai bun? E timpul sa schimbi ceva! Te asteptam cu drag in echipa noastra.
Te vom instrui gratuit si vei incepe sa castigi bani, chiar si in timpul liber! Merita sa incerci.Ai incredere!Va trimitem detalii,dupa ce ne trimiteti textul *Info* , la adresa de email: [email protected]
Adauga un comentariu »