Actualitate »

Dieta cu ciocolată reduce tensiunea arterială

02 martie, 14:25 | 1 comentariu

Dieta cu ciocolata ca si multe alte tipuri de  diete implica de cele mai multe ori utilizarea unui produs de baza care poate ajuta sau nu la eliminarea toxinelor din organism si eventual la eliminarea surplusului de strat adipos.


Articole similare:

Exista foarte multe exemple oferite de către persoane care au ținut dieta, si care au mărturisit ca au reușit sa piardă in greutate in timp ce au consumat si ciocolata in dieta; dar dieta cu ciocolata nu presupune deloc consum in exces de ciocolata; implica si un stil de viața sănătos, cu o alimentație echilibrata.

Pași de urmat in dieta cu ciocolata

Începutul dietei cu ciocolata implica urmarea unor etape, esențiale:

- Se impune consultul unui medic specialist înainte de a începe dieta cu ciocolata
- Medicul in urma unui consult, poate stabili daca aceasta dieta este benefica pentru organismul dumnevoastra.

Vezi dieta cu ciocolata completa pe diete-sanatoase.ro

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Catalina | 02 martie 2016, 19:55
Castiguri din prima luna, prin colaborare part-time sau full-time! 100-285 de euro lunar! Oferta este noua si foarte profitabila pentru colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), chiar din prima luna, colaborand cu noi intr-o activitate simpla si placuta. Va rugam sa solicitati cat mai repede detaliile necesare, unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:[email protected]
Adauga un comentariu »