Stil de viata&dieta / Diete »

Dieta cu boabe de muștar

Autor: Cristina Popescu | 04 martie, 13:25 | 3 comentarii

Pe cât de mici, pe atât de eficiente și importante pentru sănătatea omului, boabele de muștar fac minuni. Boabele de muștar au foarte puține calorii și niciun pic de colesterol, fiind un condiment care arde depunerile de grăsime și stimulează organismul, astfel că te poate ajuta să slăbești.


În plus, boabele de muștar conțin și zinc, potasiu, magneziu, zinc, seleniu, calciu, proteine și acizi grași esențiali Omega-3, care produc în organism o stare de bine. Drept urmare, boabele de muștar sunt considerate și un antidepresiv natural, alinând stările de depresie și de nervozitate.

În lupta cu kilogramele, boabele de muștar pot face adevărate minuni - dieta cu boabe de muștar redă vitalitatea corpului, accelerează metabolismul și îți taie pofta de mâncare datorită gustului ușor picant al boabelor.

Iată ce presupune dieta cu boabe de muștar!

Dieta cu boabe de muștar - rețete

În urma unor studii recente, cercetători în domeniul nutri­ţiei au arătat că dacă adaugi câteva boabe de muștar la orice masă, câteva ore mai târziu, arderea grăsi­mi­lor va creşte cu 25%. In­cluse în mesele de zi cu zi, boabele de muștar pot stimula metabolismul pe ter­men mai lung.

În diete de slăbit, sunt recomandate boabele de muștar albe cât și cele brune, acestea din urmă având un efect mai puternic.

Astfel, de 3 ori pe zi, în timpul me­sei, se consumă o jumătate de lin­guriţă boabe de muștar, amestecate cu puţină apă, cât să se transforme într-o pastă. Pen­tru un gust mai bun, se adaugă câ­teva picături de suc de lămâie proas­păt. Tratamentul du­rează 30 de zile. Se poate relua după o pauză de două săp­tă­mâni. Poți creş­te eficienţa muşta­ru­lui în lupta cu kilogramele dacă adopți şi un regim să­nătos, care se ba­zea­ză pe multe legu­me, fructe, brânze­turi degresate şi peşte.

O altă cură cu boabe de muștar constă în administrarea a câte 3 lingurițe de boabe de muștar zilnic, care se înghit cu apă, înainte de mesele principale ale zilei. Efectele se pot observa după 3 săptămâni, timp în care se pot da jos aproximativ 6 kilograme.

Atenție!

Dacă suferi de afecţiuni gas­tro-intestinale, cardiace sau urinare, nu se recomandă dieta cu boabe de muştar.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Alexandru | 04 martie 2016, 12:24
Castiguri din prima luna, prin colaborare part-time sau full-time! 100-285 de euro lunar! Oferta este noua si foarte profitabila pentru colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), chiar din prima luna, colaborand cu noi intr-o activitate simpla si placuta. Va rugam sa solicitati cat mai repede detaliile necesare, unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]
2 Postat de: Negru Vasilica | 05 martie 2016, 17:45
Gata sa iei bani! Ai obosit sa cauti mereu prin tot felul de oferte neserioase? Gata cu cautarile! Acum te opresti aici si castigi bani! Repede! Avem cel mai bun sistem de instruire si cel mai bun program de castigat bani, potrivit pentru toti oamenii! Noi te ajutam indeaproape, cu mare atentie, in asa fel incat tu sa ai succesul asigurat. Vrei mai multe detalii? Cauta-ne chiar acum la adresa de email:[email protected]
3 Postat de: Vasiliu Anton | 05 august 2016, 13:21
Astept detalii pe email.
Adauga un comentariu »