Actualitate »

De ce nu e bine să dormi pe partea dreaptă

Autor: Cristina Popescu | 28 ianuarie, 17:10 | 2 comentarii

Cele mai recente studii demonstrează că cel mai sănătos pentru organismul nostru este să dormim pe partea stângă.


Iată câteva motive pentru care ar trebui să evităm să dormim pe partea dreaptă şi să ne obişnuim să dormim pe partea stângă:

- Dormitul pe partea stângă îmbunătăţeşte sănătatea şi funcţionarea multor organe.

- Această poziţie ajută la funcţionarea optimă a sistemului limfatic, cel care se ocupă de transportul unor substanţe importante cum ar fi proteinele si glucoza, a căror filtrare şi drenare se produce pe partea stângă a corpului.

- Dormitul pe partea stângă ajută digestia, motiv pentru care stomacul şi pancreasul sunt aşezate spre stânga. Această poziţie îmbunătăţeşte procesul de secreţie a enzimelor digestive.

- Inima este şi ea ajutată dacă dormim pe partea stângă. Specialiştii susţin că astfel se îmbunătăţeşte fluxul sanguin şi se regularizează cordul.

- Activitatea splinei este favorizată de această poziţie de somn, iar rolul ei este legat de cel al sistemului limfatic.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Anuska | 29 ianuarie 2016, 08:12
Bani nelimitat si repede! Real! Este timpul sa-ti asiguri viitorul, cu acest ghid pas cu pas al prosperitatii pe termen lung! Profita si tu de programul nostru de castiguri suplimentare in timpul liber, asa cum multi alti oameni au facut-o deja si sunt extrem de multumiti! Incepe acum, cat mai e timp! Rezolva-ti repede problemele cu banii! Domeniul, publicitate online pentru piata americana de carti electronice. Cauta-ne de urgenta la adresa de email: [email protected]
2 Postat de: Ema | 29 ianuarie 2016, 13:10
SUPER-OFERTA de lucru part-time, la domiciliu ! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza acum cu noi, convinsi de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit de instruire. Selectam dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time. Cerem seriozitate si rabdare. Daca doriți mai multe informații, trimiteti textul “INFO” la adresa de e-mail: [email protected]
Adauga un comentariu »