Actualitate »

De ce este bine să folosim deseori praf de copt

Autor: Alina Corneanu | 21 ianuarie, 14:25 | 1 comentariu

Mulți dintre noi considerăm că praful de copt este doar unul dintre ingredientele esențiale pentru rețetele de prăjituri, dar cu toate acestea specialiștii au descoperit că el aduce mai multe beneficii sănătății decât credem.


Articole similare:

Mai exact, cele mai recente studii în domeniu au arătat că vârstnicii care un nivel redus în organism de sodiu (compus din bicarbonatul de sodiu, respectiv din praful de copt) au un risc cu 24% mai crescut de deces timpuriu.

Specialiștii susțin că o creștere a acestui compus în organism poate duce chiar la perlungirea vieții. Acest compus ajută la menținerea nivelului de pH din sânge în limite nromale, este implicat în procesele rinichilor și ale plămânilor și are un rol important când vine vorba de sănătatea celulelor din organism.

În cadrul cercetării, mai multe echipe de specialiști au analizat datele obținute de la 2.287 de participanți, axându-se mai mult pe starea de sănătate a celor care aveau peste 70 de ani.

Datale necesare cercetării au fost colectate în perioada 1997-2014. După ce le-au făcut mai multe analize de sânge și investigații medicale voluntarilor, cercetătorii au ajuns la concluzia că nivelul redus de sodiu din organismul vârstnicilor poate fi asociat cu riscul de deces timpuriu.

„Nivelul mic de săruri acide din organism poate influența predispoziția pentru anumite afecțiuni, dar și starea acestora dacă ele sunt deja diagnosticate“, a afirmat Kalani Raphael, profesor la Universitatea din Utah, SUA.      
 

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Adi | 21 ianuarie 2016, 23:38
Castigati bani chiar acum, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam de urgenta persoane serioase care sa colaboreze cu noi intr-o activitate simpla, in timpul liber sau full-time, cu castiguri imediate, de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna. Oferim si cerem seriozitate absoluta! Pentru mai multe detalii, contactati imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:[email protected]
Adauga un comentariu »