Stil de viata&dieta / Diete »

Cură de detoxifiere cu lămâie

09 martie, 11:50 | 0 comentarii

Cura de detoxifiere cu lămâie este o dietă de curățare, care are ca rezultat pierderea în greutate într-o perioadă de aproximativ o săptămână.


Lămâile au un conținut bogat de vitamine și antioxidanți, care ajută la detoxifierea organismului uman. Acestea fiind spune, este vital să introduceți citricele precum lămâi, lime, kiwi, grapefruit și portocale în dieta de zi cu zi.

În ciuda popularității sale recente, cura de detoxifiere cu lămâie există de peste 50 de ani. Dieta pe bază de limonadă a fost dezvoltată prima dată de Stanley Burroughs.

Dieta acționează prin curățarea organismului de materialele toxice, ducând la pierderea în greutate accelerată. Motivul pentru care este o dietă atât de rapidă este restricția severă a aportului caloric într-un interval scurt de timp. Multe persoane care aleg această detoxifiere cu lămâie își doresc să piardă multe kilograme într-un interval scurt de timp.

Cât timp trebuie urmată cura de detoxifiere cu lămâie?

Cura aceasta este o dietă de detoxifiere pentru 10 zile, care implică o dietă strictă bazată pe lămâie, apă, sirop de arțar și piper cayenne.

Nu ar trebui să fie urmată pentru o perioadă mai îndelungată, deoarece poate prezenta riscuri pentru sănătatea organismului, printre care se numără și deshidratarea. Combinația aceasta de ingrediente ajută corpul să elimine orice toxine care s-au acumulat, în timp ce curăță întregul sistem.

Rețetă de limondă pentru detoxifiere cu lămâie

Pentru a prepara limonada pentru această cură, veți avea nevoie de următoarele ingrediente:

2 linguri de suc de lămâie proaspăt stors

2 linguri de sirop de arțar natural

1/10 lingură de piper cayenne măcinat

230 mililitri de apă călduță (purificată, nu distilată)

Zahărul melasă sau nectarul de agave este un substitut excelent, dacă nu reușiți să găsiți sirop de arțar bio. Deoarece melasa și nectarul de agave au un indice glicemic scăzut, acestea sunt primele opțiuni pentru persoanele care suferă de diabet și doresc să realizeze această cură de detoxifiere cu lămâie.

De asemenea, siropurile artificiale nu sunt înlocuitori valizi, deoarece sunt pline de arome artificiale, conservanți și, de multe ori, sunt realizate din sirop de porumb cu un conținut ridicat de fructoză.

Citește continuarea articolului pe totuldespremame.ro

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Adauga un comentariu »