Actualitate »

Cum te ajută perele să slăbeşti

Autor: Raisa Cristea | 02 februarie, 13:25 | 1 comentariu

Sunt bogate în fibre şi au un conţinut redus de calorii, ceea ce face din pere fructele ideale în curele de slăbit. Le poţi mănca atât crude, cât şi sub formă de compot şi de suc.


Potrivit unui studiu recent publicat în revista Nutrition și Food Science, la care au luat parte  a fost realizat pe 24.800 de participanți, bărbați și femei, cu vârsta de peste 19 ani, perele sunt foarte eficiente în curele de slăbire.

De asemeena, previn apariţia obezităţii. Cercetarea, care a cuprins date strânse în perioada 2001-2010, a concluzionat că oamenii care au consumat cel puțin o pară pe zi au un risc de obezitate cu 35%, faţă de cei care nu au acest obicei.

Perele sunt compuse din fibre, în principal, un sigur fruct asigurând 24% din doza zilnică recomandată de către specialişti. Fibrele ajută la o bună funcţionare a digestiei, dar induc şi senzaţia de saţietate.

În plus, perele sunt, de asemenea, bogate în potasiu, un nutriment care facilitează drenajul apei în exces în organism. De aceea, perele sunt fructe excelente, care luptă cu neplăcuta celulită, contra  retenției de apă și  facilitează eliminarea excesului de grăsime.

În afară de aeste beneficii, perele conţin  vitamina C şi magneziu, esenţiale pentru buna funcţionare a sistemului imunitar şi a sistemului nervos.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: George | 02 februarie 2016, 19:58
Dacă nu ai altceva mai bun de făcut, decât să ți pierzi tmpul fără folos, încearcă să castigi niste bani postand anunturi 1-2 ore/zi. Nu e țeapă, nici glumă. Contract de comision, recomandare de muncă. Editură cauta isteți pentru promovarea cartilor electronice (e-books), pe piata internațională de limbă engleză. Acum s-a dat startul pe piata americana. Ratați ocazia, si veți regreta. Ultimii metri, pentru câștiguri substanțiale. Vino acum in echipă si vei fi indrumat pas cu pas. Nu te costă nimic decât câteva zeci de minute zilnic. Detalii la emailul [email protected] numai dacă crezi că ești capabil de seriozitate!
Adauga un comentariu »