Remedii naturiste / Problemele tale »

Cum să scapi de migrene fără medicamente

Autor: Elena Diaconu | 16 mai, 11:25 | 7 comentarii | 3865 vizualizari

Migrenele nu te lasă să te concentrezi, te indispun și îți dau o stare generală proastă? Înainte de a da buzna în dulapul cu medicamente, iată câteva soluții care reduc durerile de cap.


Optează pentru o dietă săracă în grăsimi

Studiile arată că alimentația joacă un rol important în controlarea migrenelor. Cercetătorii au descoperit că persoanele care au ales să consume alimente sărace în grăsimi, au avut cu 40% mai puține dureri de cap. În plus, atunci când au avut dureri de cap, intensitatea acestora a scăzut, la fel ca și durata lor.

Vitamina B2, iarba-fetei și brusture

Toate acestea s-au dovedit a fi eficiente în reducerea migrenelor. Un studiu Belgian arată că peste 60% dintre persoanele care iau suplimente pe bază de vitamina B2, în fiecare zi, au mai puține migrene, spre deosebire de cei care nu iau.

Și extractul din iarba-fetei contribuie la relaxarea organismului, prevenind apariția durerilor de cap, conform cercetătorilor britanici.

În plus, produsele care conțin brusture și-au dovedit eficacitatea la peste 68% dintre voluntari. Testele au arătat că persoanele care sufereau de migrene, le-au redus frecvența la jumătate.

De ce nu e bine să folosești analgezice

Dacă remediile naturiste nu te ajută să scapi de migrene, încearcă să nu exagerezi cu analgezicele. Folosirea în exces a pastilelor creează efectul de "rebound". Durerile de cap vor fi mai des și mai puternice, ne atenționează specialiștii.

Info: Potrivit specialiștilor de la Centrul Medical din Atlanta,  durerile de cap apar adesea din cauza nivelului ridicat de stres din organism, dar și din cauza dereglărilor hormonale, a mirosurilor și a luminilor puternice, din cauza fumatului, a alimentației, dar pot fi și un simptom al anumitor afecțiuni.

Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Iulian | 11 martie 2015, 11:05
INFO iulyxpert@gmail.com

INFO iulyxpert@gmail.com

Cea mai buna oferta de lucru! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza cu noi si sunt extrem de multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: iulyxpert@gmail.com

INFO iulyxpert@gmail.com

INFO iulyxpert@gmail.com
2 Postat de: Burdy | 11 martie 2015, 18:19
Oferta locuri de munca in toata tara! Oamenii s-au convins de seriozitatea noastra, pentru ca le-am oferit pe loc dovada platii si contract legal! Primele castiguri au fost deja expediate! Oferta NU e MLM si NU e joc piramidal! Castigati lunar 300 dolari, lucrand simplu, 3 ore pe zi, ca operator online! Va trimitem detalii mai multe, dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: burdy2oo8@yahoo.com
3 Postat de: Nela | 16 mai 2015, 11:42
Surpriza totala pe piata ofertelor de lucru! Tot mai multi oameni lucreaza acum cu noi, convinsi de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: nelagyovany@yahoo.com
4 Postat de: Stefan | 16 mai 2015, 17:37
Cautam colaboratori pentru publicare anunturi.
Se lucreaza comod de acasa aprox 3 ore pe zi
Cerinte:
- cunostinte minime PC ;
- necesar calculator;
- conexiune internet;
- rabdare;
- seriozitate.
Nu este necesara experienta.
Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail.
Veti trece mai intai prin instruire, apoi care doriti, o sa incepeti sa lucrati.
Program part-time.
Cereti DETALII la adresa : stefan_sarvari@yahoo.com
Oferim si solicitam seriozitate! NU CERETI DETALII PE FACEBOOK SAU MESS
5 Postat de: Florea Robert | 16 mai 2015, 19:34
Cea mai buna oferta de lucru! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza cu noi si sunt extrem de multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: robert_wwe1@yahoo.com
Pagina comentarii: 
Adauga un comentariu »