Actualitate »

Cum să activezi în mod natural imunitatea familiei? (P)

07 ianuarie, 17:40 | 1 comentariu

În această perioadă, imunitatea familiei este greu pusă la încercare. Răcelile și virozele sunt la tot pasul, iar arsenalul medicamentos uneori parcă nu mai face față. Pentru a combate aceste neplăceri o vorba înțeleaptă spune că „e mai bine să previi decât să tratezi“. De aceea este indicat să stimulezi în mod natural imunitatea organismului astfel încât acesta să lupte independent împotriva factorilor destabilizatori ai mediului.

Colostrul – „aurul lichid“

Pentru a veni în sprijinul sistemului imunitar, natura ne pune la dispoziție diverse resurse care ne pot ajuta să trecem cu bine de sezonul răcoros. Colostrul este una din cele mai valoroase elemente naturale, fiind supranumit „aurul lichid“ datorită compoziției deosebite și a numeroaselor beneficii aduse organismului.

Este compus din peste 200 de ingrediente importante (anticorpi, factori de creștere, vitamine, minerale etc.) ce au ca funcție principală protejarea și regenerarea celulelor în organismul uman și care nu se regăsesc într-o astfel de concentrație în niciun alt produs natural.

Putem beneficia de aceste proprietăți fie după naștere, prin laptele matern, fie cu ajutorul colostrului bovin care dispune de atribute similare.

Colostrul bovin este o resursă terapeutică valoroasă ce vine în sprijinul sistemului imunitar, dar și în tratamentul afecțiunilor infecțioase.

De asemenea, protejează sistemul gastrointestinal, ajută organismul să lupte împotriva afecțiunilor respiratorii, crește randamentul fizic, susține absorbția fierului și reducerea nivelului de glucoză din sânge. Sunt numai câteva din numeroasele beneficii pe care colostrul le poate aduce atât organismului copiilor, cât și al adulților.

Colostrul bovin se regăsește într-o compoziție unică alături de vitamina C în produsul natural Activit Colostru Premium, creat special pentru necesitatile bebelușilor, ale copiilor de toate vârstele, dar și ale adulților.

Activit Colostru Premium conține colostru bovin de cea mai înaltă puritate, colectat în primele 6 ore după primul muls, fiind un produs cu un puternic efect antioxidant, de întărire a sistemului imunitar și de regenerare a organismului.

Pentru susținerea imunității întregii familii, Activit Colostru Premium se regăsește până la 31 ianuarie 2016 în farmaciile Ropharma, dar și pe magazinul online www.ropharma-healthcare.ro sub forma unui pachet promoțional la un preț special, făcând totodată obiectul unui concurs.

Astfel, ai șansa de a câștiga un voucher de cumpărături în valoare de 450 lei sau o jucărie Disney în cadrul concursului organizat de Ropharma, brandul desemnat a fi cel mai de încredere în ochii mamelor din România atunci când vine vorba de produse naturale pentru susținerea sănătății copiilor și a familiei.

Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Magda | 07 ianuarie 2016, 18:29
O persoană care acţionează valorează cât zece oratori străluciţi, care nu fac nimic. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

Adauga un comentariu »