Actualitate »

Consultații gratuite pentru pacientele cu fibrom uterin

Autor: Alina Corneanu | 01 martie, 16:35 | 1 comentariu

Femeile diagnosticate sau cu suspiciune de fibrom uterin pot beneficia în perioada 1-31 martie de consulații gratuite unul dintre centrele medicale private din București.


Articole similare:

Mai exact, Centrele de Excelență în Cardiologie și Radiologie Intervențională ARES oferă consultații gratuite în cadrul campaniei „Rămâi femeie! Spune NU histerectomiei“, care se desfășoară până la finalul acestei luni.

„Din păcate, incidența fibroamelor uterine a crescut, tot mai multe femei fiind diagnosticate cu această afecțiune încă din tinerețe. De aceea, campania națională <<Rămâi femeie! Spune NU histerectomiei>> continuă și în luna martie. În această lună specială, ne dorim să fim și mai aproape de pacientele care au nevoie de îndrumări și informații cât mai clare și corecte, astfel încât să aleagă cel mai bun tratament disponibil, minim invaziv. Unul dintre aceste tratamente este embolizarea. Mai exact, procedura de embolizare reprezintă alternativa celei chirurgicale, intervenția durând doar 30 de minute, iar pacienta este spitalizată o singură noapte. Embolizarea uterina oferă garanție pe viață că fibromul nu reapare. Nu ne oprim aici însă. Ca urmare a ratei mare de participare, seminarul <<Terapia Fibroamelor Uterine>> va avea loc, de asemenea, și în această lună. 50 de paciente cu diagnostic sau suspiciune de fibrom uterin pot participa gratuit la workshop-ul dedicat acestei afecțiuni unde pot afla informații importante despre cauzele, soluțiile și tratamentele disponibile, cât și costurile procedurilor.”, a explicat dr. Rareș Nechifor, medic primar radiolog la Centrele ARES.

Programările pentru consultațiile gratuite se pot face la numărul: 0745.355.437. Seminarul „Tratamentul fibromului uterin“ va avea loc pe data de 10 martie, de la ora 17:00.

Înscrierile la acest eveniment se pot face contactând numărul 0745.355.437, în limita locurilor disponibile.
 

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Dana | 02 martie 2016, 03:26
Castigati imediat, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Avem nevoie

urgent de persoane care sa colaboreze cu noi, pentru o activitate usoara, part-

time sau full-time, la alegere, cu castiguri de 100 de euro lunar (part-time)

sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferim si cerem cea

mai mare seriozitate! Oferta valabila pentru capitala si provincie. Cand doriti

mai multe informatii, contactati unul dintre membrii echipei noastre, la una

dintre adresele noastre de email:[email protected]
Adauga un comentariu »