Remedii naturiste / Problemele tale »

Ceaiuri care te ajută să slăbești

15 martie, 13:15 | 3 comentarii

O cană aburindă cu ceai este băutura perfectă pentru a liniști o durere de gât, pentru a ne încălzi în zilele de iarnă sau a însoți o felie generoasă de prăjitură în zilele în care avem nevoie de alint. Însă există anumite ceaiuri care te ajută să slăbești (bine, cu condiția să nu fie însoțite de prăjitură!).


Fiecare dintre ceaiurile de mai jos are diferite proprietăți magice care te ajută să pierzi kilogramele în plus, însă sunt indicate și pentru reducerea riscului de apariție a bolilor de inimă și a diabetului. Iată 4 ceaiuri care te ajută să slăbești!

Ceai verde pentru slăbit

Înainte de a face exerciții, puteți profita de beneficiile care te ajută să slăbești ale ceaiului verde. Într-un studiu recent, care a durat 12 săptămâni, participanții care combinau o rutină zilnică de 4-5 căni de ceai verde cu o sesiune de antrenament de 25 de minute reușeau să slăbească aproape cu un kilogram mai mult decât cei care nu consumau ceai verde.

Compușii din ceaiul verde care se numesc catechine și care accelerează capacitatea ficatului de a transforma grăsimea din celulele adipoase în energie.

Ceai de mentă pentru slăbit

Ceaiul de mentă este perfect pentru că înlătură poftele culinare. Umpleți un pahar cu ceai de mentă și așteptați să-ți facă resimțite efectele. În timp ce anumite arome pot declanșa foamea, altele pot suprima pofta de mâncare.

Un studiu publicat în Jurnalul de Neurologie și Ortopedie a constat că persoanele care miroseau mentă o dată la două ore au reușit să slăbească aproximativ 2 kilograme pe lună.

Citește continuarea articolului pe totuldespremame.ro

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Dorina | 17 martie 2016, 13:37
Afacerea oamenilor cu biblioteca acasa! Ai acasa o biblioteca pe care o imbogatesti mereu cu noi carti? Atunci aceasta afacere este perfecta pentru tine! Este exact ceea ce ti se potriveste! Iti imbogatesti biblioteca si castigi bani! E asa de simplu! Pentru mai multe detalii, cauta-ma urgent la adresa de email: [email protected]
2 Postat de: Alessandra | 08 aprilie 2016, 13:43
Oportunitate in timpul liber!
Cautam urgent colaboratori care vor sa castige comisioane prin colaborare la domiciliu! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe detalii, trimiteti un email cu textul "INFO" la [email protected]
3 Postat de: Tania | 05 mai 2016, 07:51
Bune pentru o slabire rapida si naturala sunt si aceste ceaiuri. Eu il prefer pe cel verde: http://www.dietapentrutine.ro/2016/04/18/cele-mai-bune-8-ceaiuri-pentru-slabit/
Adauga un comentariu »